Suloinen teko lentokentän työntekijältä – pelasti lumessa värjötelleen pupun: "Tämä pikkukaveri vietiin turvaan"

Dublinin lentokenttä on jakanut Twitter-tilillään videon, jossa kentän työntekijä pelastaa lumesta pienen pupun.

Lumimyrskyt ovat riepotelleet viime viikolla Iso-Britanniaa. Skotlannissa lentokentän henkilökunta joutuikin sen seurauksena ryhtymään pelastustehtäviin – tällä kertaa ei kuitenkaan ihmisten, vaan suloisen pienen pupun.

Dublin lentokentän koirista ja ihmisistä koostuva tiimi huomasi pienen ruskean jäniksen lauantaina lumihangessa. Yksi työntekijöistä pelasti pienen eläimen ja kuvasi tapauksesta videon sosiaaliseen mediaan. Videolla näkyy, kuinka pelastustekijä nappaa lumisen jänön käteensä ja vie autolle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Erityinen pelastus tänään aamulla yhden lentokenttäpoliisimme toimesta. Tämä pikkukaveri vietiin turvaan ja hänelle annettiin ruokaa ja lämpöä. Raportoimme iloisina, että hän on turvassa ja voi hyvin, Dublinin lentokenttä twiittaa.

Takaisin luontoon voimien palattua

Pieni jänis on alle vuoden vanha ja se on nimetty nyt maata riepottelevan ja lähes eläimen hengen vaatineen myrskyn, Emman mukaan.

Kymmenet tuhannet ihmiset ovat tykänneet ja kommentoineet pelastuksesta kertovaa Twitter-julkaisua. Emma on saanut ihastuneita kommentteja ympäri maailmaa, ja Dublinin lentokenttä on päivittänyt myös pienen eläimen tuoreimpia kuulumisia.

Dublinin lentokentän tilillä kerrotaan, että pieni jänis on nyt sen pelastaneen työntekijän ja tämän perheen hoivissa. Kun Emma on päässyt takaisin täysiin voimiinsa, se vapautetaan takaisin luontoon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvissa Emma myös viettää aikaa koiran kanssa, joka pelasti hänet lumesta. Suloisella videolla myös näkyy, kuinka pientä pupua ruokitaan pipetillä. Kerta-annos on vain 0,4 millilitraa maitoa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: FoxNews, Metro, Twitter

***

1:31

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja