Suloinen Salkkarit-vauva ihastuttaa jouluisessa otoksessa – halailee lahjaksi saamaansa pehmolelua

Näin Salkkarit-vauva valmistautuu kuvauksiin 2:42
Katso, miten Hugo Laakso päätyi Salkkareihin, ja miten pieni näyttelijä valmistautuu kuvauksiin.

Ilo-vauvaa näyttelevä Hugo Laakso ihastuttaa jouluisessa kuvassa.

Salatut elämät -sarjaan saatiin tänä syksynä uusi tähti, kun Olga Heikkalan ja Vivi Wahlströmin näyttelemät Mira ja Viola saivat Ilo-vauvan.

Hugo Laakso oli vain 3-viikkoinen, kun aloitti kuvauksissa. Suloinen Laakso poseeraa Salkkareiden Instagram-tilillä julkaistussa otoksessa tonttulakki päässään. Kuvassa hän halaa lahjaksi saamaansa koala-pehmolelua.

– Valtavasti jouluiloa kaikille! Salkkarit-kuvaukset on nyt tauolla ja ensi vuonna palataan taas asiaan. Sarja jatkuu telkkarissa perjantaihin 23.12. asti ja Katsomosta voit seurata joulukalenteria aattoon asti, tilillä kirjoitetaan.

Laakson äiti Saara Rastas kertoi aikaisemmin pienokaisella olevan kuvauksia 1–2 kertaa viikossa, mutta on myös vapaaviikkoja. Kuvauksissa on joko Rastas tai Hugon isä aina mukana.

– Hugo on usein jonkun näyttelijän sylissä tai istuu sitterissä. Pienempänä hän nukkui lähes koko ajan. Me vanhemmat olemme kameran takana tai vähän sivummalla katselemassa. Kuvaustilanteessa Hugo ei useinkaan huomaa, että olemme poissa. Siellä on niin paljon katseltavaa, Rastas kertoi.

Katso yllä olevalta videolta, miten Hugo Laakso päätyi Salkkareihin, ja miten pieni näyttelijä valmistautuu kuvauksiin.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat