Lähde: Tästä syystä prinsessa Catherinen lapset eivät käyneet katsomassa äitiään sairaalassa

Kuninkaalliset sädehtivät No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla 0:59
Prinsessa Catherine sädehti muiden kuninkaallisten rinnalla No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla.

Prinsessa Catherinelle tehtiin vatsaleikkaus tammikuussa ja hän vietti sairaalassa sen jälkeen noin kaksi viikkoa. Hänen lapsensa prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis eivät kuitenkaan käyneet kertaakaan katsomassa toipuvaa äitiään. 

Prinsessa Catherinelle, 42, tehtiin vatsaan liittyvä leikkaus viikon kolme alussa. Hovi ilmoitti prinsessan päässeen kotiin Windsorin sairaalasta 29. tammikuuta. Näin ollen hän toipui operaatiosta sairaalassa noin kaksi viikkoa. 

Catherinen ja prinssi Williamin, 41, lapset prinssi George, 10, prinsessa Charlotte, 8, ja prinssi Louis, 5, eivät kuitenkaan käyneet kertaakaan katsomassa äitiään sairaalassa. 

Lähde kertoi Entertainment Tonightille 31. tammikuuta, että syy tähän oli luultavasti se, että vanhemmat halusivat varmistaa, etteivät lasten rutiinit häiriintyisi. Heidän mielestään oli parempi suojella lapsia niin, ettei heidän tarvinnut kantaa tilanteesta huolta. Lähde kuitenkin uskoo, että äiti ja lapset soittelivat sairaala-aikana videopuheluita. 

Vaikka Catherinen lapset eivät käyneet katsomassa häntä, niin hänen appensa kuningas Charles pistäytyi hänen luonaan sairaalassa viime viikolla. Charlesin kerrotaan piipahtaneen Catherinen huoneessa pian sen jälkeen, kun hänelle tehtiin samaisessa sairaalassa leikkaus suurentuneen eturauhasen vuoksi. 

Lähteiden mukaan edes Catherinen lähimmät avustajat eivät tiedä tarkalleen, miksi leikkaus tehtiin. Catherine onkin toivonut, että hänen terveystietonsa pysyisivät yksityisinä.  

Catherine palaa julkisten edustustehtävien pariin vasta pääsiäisen jälkeen. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat