Somessa leviävä video ihastuttaa – 10-vuotias prinssi George on omaksunut äitinsä prinsessa Catherinen opettaman hellyttävän tavan

Näin 8-vuotias prinssi George on kasvanut 0:30
Katso videolta, kuinka prinssi George on kasvanut vuosien saatossa

Prinssi George on ottanut äitinsä prinsessa Catherinen opettaman tavan haltuun.

Prinssi Williamin  ja prinsessa Catherinen  kolme lasta kasvavat kovaa vauhtia ja ovat vanhempiensa tavoin seuratuimpia brittikuninkaallisia. Parin vanhin lapsi prinssi George, 10, ihastuttaa nyt TikTokissa vauhdilla leviävässä videossa, jossa näkyy pikkuprinssin omaksuneen hänen äitinsä opettaman tavan.

 Prinsessa Catherine on kuvattu vuosien saatossa sukimassa esikoisensa hiuksia tietyllä tavalla tämän ollessa vielä taaperoikäinen, ja nyt vanhemmiten George on kuvattu sukimassa itse omia hiuksiaan samaan malliin – ja tarkistamassa asiaa muun muassa auton ikkunasta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Catherine korjailemassa Georgen hiuksia tämän ollessa pieni. Prinssi George nyt, varmistamassa hiustensa olevan täydellisesti, videon kuvauksessa kerrotaan. 

Eräs kommentoija on pistänyt merkille Catherinen tekevän samaa kuopuksensa, 5-vuotiaam prinssi Louisin  kanssa. Toinen kommentoija huomauttaa Williamin edesmenneen äidin prinsessa Dianan tehneen aikoinaan samaa omille lapsilleen Williamille ja prinssi Harrylle.  

William ja Catherine edustivat lastensa Georgen, Charlotten  ja Louisin kanssa yhdessä julkisesti edellisen kerran joulupäivänä, jolloin brittikuninkaalliset kokoontuivat perinteiseen joulujumalanpalvelukseen Sandringhamissa. Catherinelle tehtiin kaksi viikkoa sitten onnistunut, ennalta suunniteltu vatsan alueen leikkaus, jonka jälkeinen sairausloma kestää ainakin pääsiäiseen asti. Catherinen leikkauksen syytä ei ole tarkennettu, mutta lähteiden mukaan se ei olisi liittynyt syöpään. 

Maanantaina 30. tammikuuta Kensingtonin palatsi tiedotti Catherinen pääseen sairaalasta. Catherine toipuu perheensä kotona Windsorissa, ja prinssi William on perunut toistaiseksi edustustyönsä ollakseen puolisonsa tukena ja huolehtiakseen perheensä arjen pyörittämisestä. 

Myös Williamin isä kuningas Charles  on nyt noin kuukauden mittaisella sairauslomalla. Kuninkaalle tehtiin edellisviikolla niin ikään onnistunut leikkaus laajentuneen eturauhasen takia. Charlesin tilan kerrottiin ennen leikkausta olleen hyvälaatuinen ja operaation ennakoiva. Kuningas halusi kertoa avoimesti leikkauksensa syyn parantaakseen tietoisuutta eturauhasvaivoista, jotka ovat yli 60-vuotiailla miehillä varsin yleisiä. 

Lue myös:

    Uusimmat