Mainos

Sukulaismiestä epäillään kolmen pikkulapsen ja heidän äitinsä surmasta Ruotsissa – naapuri kertoo järkyttävästä aamusta

1:03

Kolme 2–8-vuotiasta lasta ja noin 35-vuotias nainen kuolivat Göteborgissa rikoksen uhrina varhain tänä aamuna. Heidän asuntonsa oli sytytetty tuleen, mutta poliisin mukaan he kuolivat jo ennen tulipalon syttymistä tehtyyn väkivaltaan.

Syyttäjä vaatii neljästä murhasta epäiltynä vangittavaksi 50 vuotta täyttänyttä miestä, joka on sukua perheelle. Rikos tapahtui Angeredin kaupunginosassa.

Hälytyskeskus sai hälytyksen kello 8.54 paikallista aikaa, kun silminnäkijä oli havainnut asunnosta tulevan savua. Pelastushenkilöstö meni lukittuun asuntoon sisään lukkosepän avustuksella ja löysi asunnosta kuolleena naisen ja yhden lapsen. Kaksi muuta lasta oli elossa, mutta kärsi erittäin vaikeista vammoista. Toinen elossa olleista lapsista kuoli ambulanssissa matkalla sairaalaan ja kolmas myöhemmin sairaalassa.

Poliisin mukaan tulipalo riehui vain yhdessä asunnon huoneista. Muut huoneet kärsivät savuvahinkoja. Palo ei levinnyt talon muihin osiin.

Epäilty mies tavoitettiin saman talon rappukäytävästä. Poliisi kuuli häntä ensin ilman rikosepäilyjä, mutta iltapäivällä epäilyt kohdistuivat häneen. Syyttäjä vaatii häntä vangittavaksi. Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota tarkemmin tapauksen yksityiskohdista, kuten uhreille tehdystä väkivallasta tai uhrien ja epäillyn välisestä suhteesta.

Expressenin useista lähteistä saatujen tietojen mukaan ainakin osa uhreista löytyi kurkku auki viillettynä.

Naapurit: Järkyttävää!

Naapurit kuvailevat Expressenin haastattelussa tapahtumia järkyttäviksi.

– Asun ihan vastapäätä. Keittiön ikkunasta on 20 metriä. Näin kun palokunta meni sisään parvekkeelta. Sitten tuli ambulansseja ja poliiseja. Näin kun ihmisiä kannettiin ambulansseihin, sanoi naapuri.

Lehden haastattelema tapahtumapaikkaa lähellä asuva nainen kuvaili tapahtumia kauheiksi.

– Olen järkyttynyt. He olivat todella mukavia. Näin heidät joskus yhdessä pihalla grillaamassa. Tämä on kauheaa, hän sanoi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.