Mainos

Suklaamunaöverit? Suomalainen Instagram-tähti selittää, miksi mässäilystä ei kannata tuntea syyllisyyttä

Älä anna yhden suklaantäyteisen viikonlopun vaikuttaa elämääsi! Se on vain elämää, ja me olemme vain ihmisiä. 

Kuulutko sinäkin niiden lukuisten ihmisten joukkoon, jotka jättivät pääsiäisenä treenirutiinit taakseen ja ahmivat itsensä täyteen suklaamunia ja muita pääsiäisherkkuja, ja nyt kaduttaa? Jos näin on, lopeta itsesi syyllistäminen tähän paikkaan! 

Maailmallakin kuuluisaksi noussut suomalaistaustainen Instagram-tähti Sara Puhto muistuttaa, että silloin tällöin on täysin hyväksyttävää ahmia itsensä täyteen suklaata tuntematta asiasta syyllisyyttä.

"Asia on korjattavissa, jos vain haluat"

Tuoreessa julkaisussaan Puhto kehottaa ihmisiä olemaan itselleen armollisia, sillä herkuttelu ja lepääminen kuuluvat oleellisena osana ihmiselämää.

– Syö, mitä haluat, äläkä aseta itsellesi hulluja rajoituksia. Elämä on liian lyhyt olla nauttimatta pienistä asioista, Puhto kehottaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen kertoo syöneensä itsekin pääsiäisenä herkkuja ilman tunnontuskia. Pääsiäisen jälkeen on taas hyvää aikaa palata takaisin normaaleihin rutiineihin. 

– Jos sinäkin olet saanut hieman rasvaa ja tunnet olosi verkkaiseksi kaikesta syömästäsi roskaruoasta, ole kiltti, äläkä soimaa itseäsi. Se on viimeisin asia, jota tarvitset.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Terveellisen ruokavalion, treenirutiineihin palaamisen ja positiivisena pysymisen lisäksi nainen muistuttaa, että yhden suklaantäyteisen viikonlopun ei kannata antaa pilata elämää.

– Sinun ei koskaan tarvitse tuntea oloasi huonoksi lihomisesta, sillä se on asia, jota tapahtuu aivan kaikille. Ja se asia on korjattavissa, jos vain itse haluat, Puhto muistuttaa.

Pystytkö samaistumaan videon hulvattomiin tilanteisiin? 

0:36

Lähde: Metro

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.