Suicide Squad -jatko-osa vaikeuksissa? Yksi päätähdistä ei jatka roolissaan

Will Smithia ei nähdä Suicide Squad 2 -elokuvassa.

Ensimmäisen Suicide Squad -elokuvan päätähtiin lukeutunut Will Smith ei jatka rooliaan Deathshot-hahmona.

Variety-lehden mukaan Smith ei ole mukana jatko-osassa aikataulusyiden vuoksi. Lehden tietojen perusteella Smithilla ja elokuvaa tuottavalla Warner Bros. -studiolla ei ole pahaa verta keskenään ja molemmat osapuolet erosivat sovussa.

Jatko-osan näyttelijöitä ei ole vielä vahvistettu, mutta Warner Bros. pyrkii saamaan ensimmäisen elokuvan päätähdet palaamaan jatko-osaan. Studion on yhä tarkoitus saada jatko-osaan mukaan Harley Quinnia näytellyt Margot Robbie ja Jokeria esittänyt Jared Leto.

Toistaiseksi Suicide Squad 2 -elokuvasta ei tiedetä paljoa. Disneyltä potkut saanut James Gunn on palkattu käsikirjoittamaan ja ohjaamaan jatko-osaa. Koomiset supersankariseikkailut ovat Gunnin erikoisalaa, hän ohjasi ja käsikirjoitti paljon kiitosta saaneet Guardians of the Galaxy ja Guardians of the Galaxy Vol. 2 -elokuvat.

Ensimmäinen Suicide Squad sai ilmestyessään osakseen paljon kritiikkiä, mutta tuotti lipputuloja yli 746 miljoonaa dollarin edestä. Jatko-osan ensi-ilta on toistaiseksi merkitty vuoden 2021 elokuulle.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja