Sue anoi Facebookissa kortteja veteraani-isälleen – mies saanut jo yli 50 000 viestiä: "Olin ällistynyt, sokissa ja kiitollinen"

Sue Morse oletti saavansa Facebook-anomuksellaan hieman onnittelukortteja yksinäiselle isälleen. Posti pääsi yllättämään: miehelle on saapunut jo 50 000 korttia eri puolilta maailmaa!

Sue Morse oletti saavansa 160 onnittelukorttia. Sue kertoi Facebookissa 96-vuotiaasta veteraani-isästään Duane Shermanista, jonka ystävistä suurin osa on jo kuollut. Myös Duanen Lois-vaimo menehtyi vuonna 2011.

Sue pyysi miehelle piristävää postia sosiaalisen median ystäviltään.

Duane on saanut yli 50 000 korttia

160 kortin tavoite ylittyi "lievästi", sillä Suen isä Duane on saanut jo yli 50 000 korttia, kertoo The New York Times.

Duane asuu Kaliforniassa. Hän on saanut postia kaikista Yhdysvaltain osavaltiosta sekä kymmenestä eri maasta.

Kortteja lapsilta, vangeilta, lahjaksi Yhdysvaltain lippu...

Kirjeissä on viestejä niin kouluista kuin vankiloistakin; jopa merijalkaväessä työskentelevä sihteeri lähetti kirjeen, samoin Pittsburgh Steelers -niminen amerikkalaisen jalkapallon joukkue.

Korttien lisäksi Duanelle lähetettiin muun muassa Yhdysvaltain lippu, joka oli mukana Pearl Harborin taistelussa toisessa maailmansodassa, sekä taistelulaivan pienoismalli.

Duane lehden kannessa postiensa kanssa. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kortteja luettu vasta 1700 kappaletta

Kortit on pinottu Duanen kotiin; lisäksi niitä on säilössä tämän ystävän kotona. Postissa odottaa lisää viestejä.

Duane on näkövammainen, joten Sue on lukenut kortteja tälle ääneen. Luettujen pinossa on vasta noin 1700 kappaletta. Isä on ollut posteista iloinen.

– Olin ällistynyt, sokissa ja kiitollinen. Kaikki ne hyvät kommentit, joita ihmiset kertoivat, piristivät päivääni, mies kertoi haastattelussa.

Sue hehkuttaa "mahtavaa syntymäpäivää". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lähteet: Nytimes.com, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat