Mainos

Stylisti, tv-tähti ja Helsinki City Boy -hitin laulaja – näin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittu Teuvo Loman nousi julkisuuteen

4:43
Teuvo Loman tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa ehdolliseen vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Teuvo Loman tuomittiin ehdolliseen vankeuteen ja yhdyskuntapalveluun törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi tänään torstaina 7. maaliskuuta 2019 Teuvo Lomanin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä yhden vuoden ja 10 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen sekä 90 tunnin yhdyskuntapalvelurangaistukseen.

Oikeuden mukaan Loman kosketteli ja muulla tavoin teki vuonna 1999 13-vuotiaalle pojalle seksuaalisia tekoja, jotka olivat omiaan vahingoittamaan asianomistajan kehitystä.

Käräjäoikeus totesi, että hyväksikäytön kohteena oli lapsi, jolle rikos on lapsen iän vuoksi ollut omiaan aiheuttamaan erityistä vahinkoa.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Teuvo Loman, 56, nousi julkisuuteen vuosituhannen vaihteessa. Mies tunnetaan muun muassa stylistinä, kampaajana, mallina, laulajana sekä tv-kasvona.

Lomanin tekemiä kampauksia on nähty muun muassa Linnan juhlissa sekä monissa suomalaisissa televisio-ohjelmissa. Loman on nähty myös itse usein tv:ssä: hänet on nähty muun muassa ohjelmissa VIP Seikkailu ja Pientä pintaremonttia.

Laulajana Loman tunnetaan parhaiten vuonna 2005 julkaistusta Helsinki City Boy -kappaleesta. Myös vuonna 2007 julkaistu single Kari on tunnettu. Kyseessä on käännösversio ruotsalaisen Europe-yhtyeen vuonna 1986 julkaistusta balladihitistä Carrie.

Viimeisimmän singlensä Hey Frank Teuvo Loman julkaisi vuonna 2018.

Loman eli pitkään parisuhteessa 24 vuotta nuoremman Niko Heleniuksen kanssa. Toisensa vuonna 2004 tavanneen parin suhde kesti 12 vuotta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja