Stylisti ja huippumalli Maryam Razavi valitsee joululahjat omasta vaatekaapistaan

9:14
Maryam Razavi ja Kaj Kunnas kertovat Huomenta Suomessa, kun läheinen sairastuu syöpään.

Maryam Razavi suosii kierrätyslahjaa.

Stylisti ja huippumalli Maryam Razavi kertoo MTV Uutisten haastattelussa kuluneen vuoden olleen kiireinen töiden suhteen. Naisen tahti on ollutkin nopea, sillä vuoden aikana on julkaistu niin koru, laukku kuin vaatemallistokin. Muotialalla pitkään mallina työskennellyt Razavi painottaakin ympäristötietoutta.

– Kaikki vaatemallistoni ovat kierrätysmateriaaleista, Razavi sanoo.

Naisen mielestä tuotteen tulee olla pitkäkestoinen, jota voi käyttää vuodesta toiseen tilanteessa kuin tilanteessa. Kertakäyttökulttuuri ei ole hänen mieleen.

– Kestävä kehitys on tärkeää itselleni. Olen nähnyt urallani pikamuodin, ja se ei enää toimi tässä maailman tilassa.

Joululahjat löytyvät vaatekaapista

Razav sanoo rakastavansa tehdä löytöjä kirpputorilta ja kokee positiivisena asiana, miten second hand -kulttuuriin suhtaudutaan nykyään positiivisesti. Joululahjat ystäville löytyvät omasta takaa.

– Katsoin vaatekaappini läpi, mitä sieltä voisi antaa lahjaksi eteenpäin. Perheen kanssa meillä on ollut tapana, että vain alle 18-vuotiaille ostetaan lahjoja. Aikuisille isoin lahja on kiireettömyys ja yhteinen aika, Razavi toteaa.

Jouluperinteisiin kuuluu myös yhteisen nyyttäripöydän kokoaminen. Oman äitinsä punajuuri-vuohenjuustopaistos on naisen suosikki juhlapöydässä. Poikaystäväänsä, laulaja Leo Stillmania, Razavi kehuu tämän kokkitaidoista.

– Leo on tosi hyvä kokki, Razavi naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja