Mainos

STTK:n Palola pettyi: Sovittu paketti kipeä työntekijöille ja sitä arvostellaan riittämättömäksi

1:42:33

Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n puheenjohtaja Antti Palola on pettynyt työmarkkinajärjestöjen tekemän kilpailukykysopimuksen arvosteluun.

Palola sanoi MTV:n SuomiAreena goes Eduskunta -tilaisuudessa Pikkuparlamentissa olevansa pettynyt siihen, että neuvottelutulosta arvostellaan riittämättömäksi, vaikka se on kipeä työntekijöille.

Palola sanoo olonsa olleen kuin "Päiväni murmelina"-elokuvassa, kun hän yhdeksän kuukauden neuvotteluprosessin aikana heräsi joka aamu samaan tilanteeseen, meni samaan pöytään ja kävi samat keskustelut.

Siilasmaa: Muutosta voi rakastaa

Eduskunnan puhemies Maria Lohela (ps.) toivoo kannustamista lannistamisen sijaan, jotta Suomen suunta saataisiin kääntymään.

Palola arvostelee lannistamisesta elinkeinoelämää. Palola katsoo, että yhtiöiden edustajat luovat huonoa ilmapiiriä sanomalla, että Suomessa ei kannata yrittää eikä tänne kannata investoida.

Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa katsoo, että Suomessa pitäisi mahdollistaa kokeileminen paremmin.

– Kun Kaliforniassa oli ajettu miljoonia kilometrejä itseohjautuvilla autoilla, Suomessa ei sellaisia saanut maanteille laittaa, sanoi Siilasmaa SuomiAreena goes Eduskunta -tilaisuudessa.

Hänen mukaansa kymmenestä menestyneimmästä uuden teknologian ja jakamistalouden yrityksestä kahdeksan on enemmän tai vähemmän laittomia Suomessa.

Siilasmaan mukaan muutos voi tuntua pahalta jos se on pakko tehdä, mutta muutosta voi rakastaa jos sen laittaa itse liikkeelle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.