Stripparit raahasivat tulevan aviomiehen lavalle ja yllyttivät seksiin – ammattimorsiusneito paljastaa, mitä kaikkea näkee työssään

1:26
Michelle ja Ron päättivät avioitua siellä, missä heidän rakkaustarinansa alkoi. Kaksikko sanoi "tahdon" lentokentällä matkatavarahihnan ääressä!

Ammattimorsiusneitona toimiva Tiffany veloittaa 5000 puntaa keikalta. Hän on paljastanut pettäviä sulhasia ja estänyt myös hiusvärikatastrofin!

Tiffany Wright perusti jo vuonna 2016 yrityksen, jossa tarjoaa palvelujaan ammattimaisena morsiusneitona. Englantilaisnaisen voi palkata paitsi morsiusneidoksi, myös kaason apulaiseksi tai häävieraiden avustajaksi.

Tiffany veloittaa 5000 puntaa keikalta. Vuosien varrella häntä onkin palkattu mitä erikoisimpiin tehtäviin.

"Minun käskettiin seurata häntä salaa ja tarkkailla hänen käytöstään"

Haastattelussa Tiffany paljasti, että on jopa saanut sulhasen kiinni pettämisestä.

– Sain sulhasen polttareiden matkaohjelman, ne olivat Lontoossa, ja minun käskettiin seurata häntä salaa ja tarkkailla hänen käytöstään, Tiffany kuvaili haastattelussa.

Villi ilta päättyi klubille, missä useat stripparit raahasivat tulevan aviomiehen lavalle ja yllyttivät seksiakteihin. Myöhemmin mies vietiin privaattihuoneeseen.

– Sitten sain todistaa hänen kavereidensa vitsailua siitä, mitä huoneessa tapahtui, Tiffany kuvaa.

Kun hän kertoi morsiamelle näkemästään ja kuulemastaan, tämä perui häät.

Tiffany. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Asiakas vaati varmistamaan, etteivät morsiusneidot liho

Tiffany on uransa aikana saanut myös kokeilla hääpukuja esitelläkseen niitä morsiamelle. Eräs sulhanen puolestaan soitti Tiffanyn apuun häiden aamuna: hänen polttariseurueensa oli saanut "hauskan idean" ja värjännyt miehen parran, kulmakarvat ja hiukset punaisiksi. Tiffany onnistui löytämään parturin, joka korjasi ongelman.

Yksi asiakas vaati Tiffanya varmistamaan, etteivät morsiusneidot liho ennen häitä.

– Eräs morsian oli mieltynyt morsiusneitojen pukuihin, ja hän oli huolissaan siitä, etteivät hänen kurvikkaammat ystävänsä mahtuisi niihin tai ne eivät sopisi heille, Tiffany kuvaa.

Hän järjesti "salaisen painonpudotusurakan", joka tarjottiin morsiusneidoille hyvinvointiviikonlopun nimellä.

– Vietimme viikonlopun joogaamalla, syömällä salaattia ja treenaamalla, joten se ei todellakaan ollut tyypillinen häitä edeltävä juhla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja