Stratovariuksen Timo Kotipelto sai esikoisensa tammikuussa: "Se muuttaa prioriteetteja aika paljonkin"

4:02
Katso videolta Timo Kotipellon koko haastattelu, jossa hän kertoo muun muassa esikoisensa saamisesta ja tulevasta joulustaan Puolassa.

Stratovarius-yhtyeen laulaja Timo Kotipellosta tuli isä vajaa vuosi sitten.

Stratovarius-yhtye on tänä vuonna 2022 ensimmäistä kertaa ehdolla Emma-palkinnon saajaksi Vuoden metalli -kategoriassa. Yhtyeen laulaja Timo Kotipelto oli kunnianosoituksesta varsin yllättynyt.

– Tämä tuli aivan puskista. Ajattelin, että meidän pitäisi olla Vuoden tulokas -ehdokas, kun emme ole aiemmin olleet [ehdolla]. Muistaakseni vuonna 1998 saimme vienti-Emman, mutta se ei ollut ehdokkuus, vaan tuli jonnekin Tavastian bäkkärille yhtäkkiä, Kotipelto kertoi MTV Uutisille Emma-ehdokkaiden julkistustilaisuudessa 8. joulukuuta.

Kotipelto liittyi bändiin vuonna 1994, ja ensimmäinen levy julkaistiin vuonna 1995.

– Välillä tulee suosiota ja välillä ei. Ja välillä sössitään itse asioita ja välillä onnistutaan. Nyt on ilmeisesti tapahtunut onnistuminen, Kotipelto kertoi huvittuneena.

Stratovarius alkoi säveltää viimeisintä Survive-albumiaan vuonna 2019.

– Se on ollut pitkä prosessi. Oli hienoa, että pääsimme esimerkiksi Italiassa ja Brasiliassa iTunesin ykköseksi. Suomessa pääsimme myös listaykköseksi. Se oli meille todella tärkeää, Kotipelto kertoi.

Vuoden 2022 kohokohdaksi Kotipelto nosti ensimmäisen lapsensa saamisen tammikuussa.

– Olen opetellut elämään pienen ihmisen kanssa. Se on antanut todella paljon, Kotipelto kertoi.

Katso yllä olevalta videolta Timo Kotipellon koko haastattelu, jossa hän kertoo muun muassa esikoisensa saamisesta ja tulevasta joulustaan Puolassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja