Stina Girs otti opikseen moottoripyöräkolarista

Laulaja Stina Girs on innokas moottoripyöräilijä.

Idols-ohjelmasta menestykseen ponnahtanut Stina Girs on menevä nainen, jolla riittää vauhdikkaita harrastuksia. Eräs hänen kiinnostuksen kohteistaan ovat moottoripyörät, joiden parissa hän viihtyy.

Liikenteessä sähäkkä kaunotar on kerran ajautunut vaaratilanteeseen, joka tapahtui vilkkaassa liikenneruuhkassa. 23-vuotias laulajakaunotar kertoo MTV3.fille kolarista, johon hän joutui muutama vuosi sitten.

– Se tapahtui juuri sen jälkeen, kun olin saanut kortin. Liikenneruuhkassa tapahtui klassinen peräänajotilanne, eli ajoin toisen autoilijan perään. Onneksi oli matala tilannenopeus. Pyörä joutui sitten kesäksi telakalle, toista levyään työstävä Stina muistelee tapahtunutta MTV3.fille.

Herttainen Stina uskaltaa edelleen nousta moottoripyörän selkään tapahtuneesta huolimatta. Hän on kuitenkin oppinut huolehtimaan turvaväleistä, jotta vastaavanlaisilta tilanteita ei tapahtuisi enää tulevaisuudessa.

– Kun kerran kolahtaa, niin sitä oppii ymmärtämään. Siitä tuli sitten oppia kantapään kautta. Kyllähän se niin on, että moottoripyörä jää toiseksi autoille onnettomuustilanteessa, pirtsakka laulajatähti muistuttaa.

KUMMIEN SUURI KIEKKOKONSERTTI torstaina 3.5.2012 MTV3-kanavalla klo 20.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat