Paluun tekevä Stina Girs: Rakkaus löytyi tauon aikana

Uuden singlen tänään perjantaina julkaissut Idols-tähti Stina Girs on muuttanut tyyliään popimpaan suuntaan. Muutaman vuoden tauon aikana elämään on löytynyt uusi rakkaus.

Idolsin finaaleihin vuonna 2011 yltänyt Stina Girs julkaisee uutta musiikkia muutaman vuoden tauon jälkeen. Perjantaina julkaistiin myös Tahdon tietää mitä rakkaus on -musiikkivideo.

– Jännittää, ja olen varovaisen toiveikas tässä vaiheessa. Fiilikset ovat hyvät myös tulevan levyn suhteen, joka ilmestyy huhtikuussa, Stina kertoo hymyillen.

Stina on siirtynyt aiemmasta rokahtavasta tyylistään enemmän popimpaan suuntaan. Laulajan mukaan musiikkiin on haettu vaikutteita muun muassa 1990-luvun Madonnalta, ja myös pukeutumistyyli on muuttunut musiikin myötä.

– Ensin tuli musiikki, ja sitten tulivat vaatteet. Tyylini on suunnitellut Katri Niskanen. Kaikki on mietitty loppuun asti, ja Katrin kanssa on ollut ihana työskennellä. Hän on kuunnellut minua, ja ollaan mietitty valintoja yhdessä, Stina sanoo.

Stinan uusi tyyli on entistä naisellisempi, ja myös pitkät hiukset ovat historiaa.

– Jos ennen oli tiukkaa mekkoa, nyt on pitkää helmaa ja naisellisempaa tyyliä. Teki kyllä kipeää leikata hiukset, kun on ollut lapsesta asti pitkä tukka. Sain viikon aikaa miettiä, enkä ole katunut, Stina nauraa.

Aiemmin Järvenpäässä asunut laulaja on muuttanut tauon aikana Hyvinkäälle. Stina Girs on elättänyt itsensä floristin ammatilla.

– Tuli sellainen olo, että pitää vaihtaa välillä maisemaa. Teki ihan hyvää sekin. On ollut mukavaa, että näkee muitakin ympyröitä, Stina kertoo.

Tauon aikana Stina löysi elämäänsä myös rakkauden.

– En ole enää sinkku, hän paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat