KUVA: Idols-tähti innoissaan: Polttarit alkoivat!

MTV3-kanavan Idols-ohjelmasta muistettava laulaja Stina Girs juhlii lauantaina polttareitaan.

Laulaja Stina Girsillä on lauantaina edessä vauhdikas päivä, sillä hän viettää polttareitaan. Girs kertoi polttareiden alkamisesta Instagram-tilillään. Floristina työskentelevä kaunis laulaja oli yllätetty kesken työpäivän.

– Jep. Ja mä olin niiiiiiiiin varma, että ne ei oo tänään. Kuten kuvasta näkyy, hieman hämmentynyt ja kastelukannu kädessä kun duunipaikalta haetaan polttareihin.😎 #stinagirs #polttarit #eikä #mäenkestä #skumppa #kukkakauppapeikonkämmen #puolettavaroistajäikotiin #tästäselähtee, Girs kirjoitti kuvan yhteyteen.

Idolsin finaaleihin vuonna 2011 yltänyt Stina Girs julkaisi uutta musiikkia muutaman vuoden tauon jälkeen tänä vuonna. Tammikuussa Stina julkaisi Mä tahdon tietää mitä rakkaus on -singlen ja Labyrintti-albumin Girs julkaisi kesällä. Tauon aikana Girs muutti Järvenpäästä Hyvinkäälle ja sinkkuna viihtynyt kaunotar löysi elämäänsä myös rakkauden.

Girs nähdään ensi viikolla keskiviikkona Elämä lapselle -konsertissa Hartwall Areenalla. Elämä Lapselle esitetään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV.fi haastattelee lukuisia tähtiä ennen illan konserttia.

Girsin polttareista uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti nettisivuillaan.

Lue myös:

    Uusimmat