Starlet, Carina ja Celica – Vantaalle Toyotan mukaan nimettyjä asuintaloja

Vantaalle nousee Toyotan automallien mukaan nimettyjä kerrostaloja. 

SRV on allekirjoittanut sopimukset lähes 200 asunnon rakentamisesta LähiTapiolalle ja työeläkeyhtiö Elolle. Sopimukset koskevat 101 asunnon rakentamista LähiTapiola Asuntosijoitus Suomi Ky:lle ja 89 asunnon rakentamista työeläkeyhtiö Elolle. Asunnot rakennetaan Vantaan Tikkurilaan osana noin 100 miljoonan euron arvoista korttelihanketta. Rakennustyöt käynnistyvät heti ja asunnot valmistuvat keväällä 2017.

LähiTapiolalle ja Elolle rakennettavat kohteet ovat osa viiden asunto-osakeyhtiön korttelia, joka sijaitsee Tikkurilan ydinkeskustassa entisen Toyotan myyntipisteen paikalla.

Yhtiöt onkin nimetty Toyotan automallien mukaan: käynnissä on jo Carina-niminen perustajaurakointikohde, Elolle rakennetaan Verso ja LähiTapiolalle Celica ja lisäksi suunnitteilla ovat Lexus ja Starlet. Kortteliin tulee yhteensä 400 asuntoa noin 800 asukkaalle.

– Rakenteilla oleva kortteli on Niittykummun keskuksen jälkeen suurin asuntohankkeemme. SRV on ollut pelinavaajana Tikkurilan pääkadun uudistumisessa ja nyt käynnissä on useampia kaavamuutoksia. Kymmenen vuoden sisällä Tikkurilan pääkadun ilme tulee muuttumaan ja olemme ylpeitä saadessamme olla tämän muutoksen veturina, Suomen asuntoliiketoiminnasta vastaava Antero Nuutinen toteaa. 

Lähde: SRV

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja