Absurdi näytelmä mestaruusottelussa! Seuraikoni vedettiin kentältä kesken pelin koronatartunnan vuoksi – palasi juhlimaan joukkueen keskelle ilman maskia

Los Angeles Dodgers juhlii baseballin MLB-sarjan mestaruutta. Dodgers kaatoi World Seriesin kuudennessa ottelussa Tampa Bayn 3–1 ja vei mestaruuden voitoin 4–2.

Mestaruus on Dodgersin ensimmäinen sitten vuoden 1988. Ikävän sivumaun joukkueen juhlahumuun toi kuitenkin Justin Turnerin koronavirustartunta.

Turner vedettiin kentältä kesken ottelun sen kahdeksannessa vuoroparissa, kun hänen koronavirustestinsä oli osoittautunut positiiviseksi. Ottelun jälkeen MLB:n komissaari Rob Manfred vahvisti Turnerin koronatartunnan. Manfred kuvaili tuntojaan katkeransuloisiksi.

– Olemme iloisia, että se on ohi. On suuri saavutus pelaajiltamme, että saimme kauden pelattua loppuun, mutta olemme tietysti huolissamme, kun jonkun pelaajamme testi on positiivinen, Manfred sanoi Reutersin mukaan.

– Saimme tietää kesken pelin, että Justinin testi oli positiivinen. Hänet eristettiin välittömästi tartunnan leviämisen estämiseksi.

Ottelun päätyttyä Turneria ei alkuun näkynyt joukkueen juhlahumussa. Noin tunti pelin päättymisen jälkeen hän ilmestyi kentälle vaimonsa kanssa ja otti kuvia mestaruuspokaalin kanssa.

ESPN:n mukaan Turner halasi pitkäaikaista joukkuekaveriaan Clayton Kershawia ja istui joukkuekuvassa manageri Dave Robertsin vieressä. ESPN:n kertoo Turnerin käyttäneen kentällä kasvomaskia, jonka hän laski välillä pois kasvojensa edestä.

Juhlinnan keskellä otetussa joukkuekuvassa Turnerilla ei kasvomaskia kuitenkaan näy.

Joukkuekaveri Mookie Betts puolusti Turneria, kun häneltä kysyttiin mielipidettä Turnerin paluuseen kentälle.

– Hän on osa joukkuetta. Unohtakaa kaikki tuollainen, hän on osa joukkuetta. Me emme jätä häntä sivuun mistään, Betts sanoi ESPN:n mukaan.

Myös arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Corey Seager tunsi myötätuntoa vuodesta 2014 lähtien Dodgersia edustanutta ja seuraennätyksiä rikkonutta ikonia kohtaan.

– Tämä on todella tuskaisaa. Vaihtaisin paikkaa hänen kanssaan, jos vain voisin. Tuo ei vain ole oikein.

Dodgersin puheenjohtaja Andrew Friedman myönsi, ettei Turnerin poseeraaminen joukkuekuvassa ilman maskia näyttänyt hyvältä. ESPN:n mukaan joukkue kiirehti hotellille koronavirustesteihin.

– On tärkeää, että kaikki annamme negatiivisen testituloksen varmistaaksemme, että emme tartuta muita ihmisiä, Friedman sanoi.

Kaiken keskipisteessä olleen Turnerin omat tuntemukset pelin jälkeen olivat sekavat, kuten hänen Twitter-viestistään voi päätellä.

– Olen juuri kokenut kaikki mahdolliset tunteet. En voi uskoa, etten pysty olemaan mukana juhlimassa kaverieni kanssa. Olen niin ylpeä tästä joukkueesta ja uskomattoman iloinen Los Angelesin puolesta, Turner kirjoitti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja