Stand up -koomikkotähti Sami Hedberg ja Ilona-vaimo jättivät virallisen avioerohakemuksen

Petelius ja Hedberg tolkuttomassa haastattelussa 9:00

Sami Hedberg ja hänen puolisonsa Ilona kertoivat tammikuussa erostaan sosiaalisessa mediassa. Pari jätti avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen maaliskuussa.

Stand up -koomikkotähti Sami Hedberg ja hänen Ilona-puolisonsa ovat jättäneet yhdessä avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen. Pari jätti hakemuksen maaliskuussa.

Koomikko ja hänen vaimonsa julkaisivat tammikuussa Instagram-tileillään kuvakollaasin, jossa on lukuisia yhteiskuvia parista. Kuvien yhteydessä he kertoivat erostaan.

– Meillä on ollut pitkä ja upea matka, seikkailu, joka on vienyt meitä eteenpäin. Olemme jakaneet yhdessä ikimuistoisia hetkiä, tarinoita, kokemuksia, joista suurimpana rakkautta. Olemme matkustaneet yhdessä ympäri maailman. Olemme tukeneet toisiamme arjessa ja työn keskellä. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä, pari kirjoitti.

– Yhteisessä ymmärryksessä olemme myös päättäneet jatkaa elämää erillään ystävinä. Tämä on meille erittäin tärkeä ja henkilökohtainen asia, jota emme aio tämän enempää julkisesti kommentoida.

Sami Hedberg on yksi Suomen suosituimmista stand up -koomikoista. Viime vuosina Hedberg on kunnostautunut myös näyttelijänä ja jopa muusikkona. Hedbergit menivät naimisiin vuonna 2013.

Videolla artikkelin yläosassa Hedberg vierailee Huomenta Suomen haastattelussa yhdessä Pirkka-Pekka Peteliuksen kanssa, eikä naurusta ole tulla loppua.

Lue myös:

    Uusimmat