Sami Hedberg eroaa vaimostaan, Renny Harlinin kommentti Ilonalle hämmentää: "Olen saatavilla"

Koomikkotähti Sami Hedberg ja hänen puolisonsa Ilona kertoivat eilen sosiaalisessa mediassa eroavansa. Ohjaajatähti Renny Harlin kommentoi Ilonan Instagram-postauksen kommenteissa aihetta hämmentävästi.

Stand up -koomikko Sami Hedberg ja tämän puoliso Ilona kertoivat eilen torstaina sosiaalisessa mediassa eroavansa.

Sami ja Ilona julkaisivat omillaInstagram-tileillään saman kuvakollaasin, jossa on lukuisia yhteiskuvia parista. Kuvien yhteydessä Hedbergit kertovat eroavansa.

– Meillä on ollut pitkä ja upea matka, seikkailu, joka on vienyt meitä eteenpäin. Olemme jakaneet yhdessä ikimuistoisia hetkiä, tarinoita, kokemuksia, joista suurimpana rakkautta. Olemme matkustaneet yhdessä ympäri maailman. Olemme tukeneet toisiamme arjessa ja työn keskellä. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä, pari kirjoitti.

– Yhteisessä ymmärryksessä olemme myös päättäneet jatkaa elämää erillään ystävinä. Tämä on meille erittäin tärkeä ja henkilökohtainen asia, jota emme aio tämän enempää julkisesti kommentoida.

– Vaikkakin eroamme ja lusikat menevät jakoon, emme anna sen vaikuttaa meidän aitoon ja ainutlaatuiseen ystävyyteemme, kaksikko päättää kirjoituksensa.

Ilona Hedbergin Instagram-seuraajat toivottavat julkaisun kommenteissa hänelle voimia, mutta suomalaisohjaaja Renny Harlin kommentoi päivitystä muista poikkeavalla tavalla.

– Olen saatavilla, Harlin kommentoi englanniksi.

Kommentista ei selviä, että onko se huumoria vai ei.

Sami Hedberg on yksi Suomen suosituimmista stand up -koomikoista. Viime vuosina Hedberg on kunnostautunut myös näyttelijänä ja jopa muusikkona.

Sami ja Ilona Hedberg menivät naimisiin vuonna 2013.

2:21

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja