Mainos

Stan Lee, 95, ahdistelusyytösten keskellä – "Hän aikoo taistella säilyttääkseen loistavan maineensa"

Useat naiset syyttävät sarjakuvalegenda Stan Leetä seksuaalisesta häirinnästä. 

Yhdysvaltalainen sarjakuvalegenda Stan Lee on myös ahdistelukohun keskellä, sillä useat naiset syyttävät 95-vuotiasta miestä seksuaalisesta ahdistelusta. Leen asianajajien mukaan syytökset ovat kategorisesti valheellisia.

Leen Hollywoodin kotiinsa palkkaama hoitofirma on lopettanut miehelle työskentelyn saamiensa lukuisten valitusten takia. Naispuolisten hoitajien kertoman mukaan Lee vaati suuseksiä, kouri heitä sekä käveli ympäriinsä alasti. 

Leen asianajajat ovat lähettäneet hoitajien palkkaamalle firmalle kirjeen, jossa he syyttävät yhtiötä Leen halventamisesta. 

– Herra Lee kieltää kategorisesti kaikki valheelliset ja halveksittavat syytökset. Hän aikoo taistella säilyttääkseen loistavan maineensa sekä pettämättömän luonteensa. 

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, onko syytöksistä tehty ilmoitusta poliisille. Hoitoyhtiö ei ole paljastanut nimeään, sillä he pyrkivät kertomansa mukaan suojelemaan Leetä vastaan syytöksiä tehneitä naisia. Leen ja hoitoyhtiön tiet erosivat viime vuoden loppupuolella. 

Leen lisäksi myös hänen "oikeaa kättään" ja uskottua miestään Max Andersonia syytetään hoitajien pelottelusta. Andersonilla on useita tuomioita vaimonsa ja poikansa pahoinpitelystä. 

Lähde: Comicbook

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.