Bill Cosbyn vaimo sai tarpeekseen – tuntee olonsa nöyryytetyksi

Seksuaalirikoksesta syytteen saaneen Bill Cosbyn vaimo Camille Cosbyn kerrotaan olevan raivoissaan.

Konkarikoomikko Bill Cosbyn, 78, epäillään huumanneen ja raiskanneen naisen vuonna 2004. Rikoksen epäillään tapahtuneen Cosbyn Yhdysvalloissa Philadelphian alueella sijaitsevassa kartanossa vuonna 2004.

Syyte nostettiin, koska syyttäjän mukaan tapaukseen liittyen tuli vuoden 2015 aikana ilmi uutta tietoa. Kesällä julkisuuteen nousi pöytäkirjoja, joiden mukaan Cosby myönsi vuonna 2005 huumanneensa naisen saadakseen seksiä. Cosby ja häntä seksuaalirikoksesta syyttänyt nainen sopivat korvaussummasta, eikä tuomiota annettu.

Bill Cosbyn vaimo Camille Cosby, 71, on seissyt miehensä rinnalla syytöksistä huolimatta, mutta New York Postin mukaan viime viikolla nostettu syyte oli liikaa.

– Hän (Bill Cosby) ei ansaitse vankilaa, mutta hän ansaitsee jokaisen sekunnin tästä parhaillaan läpikäymästään helvetistä. Tietenkin hän edelleen teeskentelee, että mitään helvettiä ei ole ja kaikki on hyvin, perheen lähipiiriin kuuluva taho kertoo Camillen sanoneen.

New York Postin mukaan Camille on tiennyt miehensä olleen uskoton parin 52-vuotisen avioliiton aikana. Miehensä managerina työskennellyt nainen on kuitenkin halunnut välttää joutumista nöyryytetyksi.

Rouva Cosby kiisti pitkään miehensä syyllistyneen minkäänlaisiin seksuaalirikoksiin.

Yhdysvaltalaismedian mukaan pariskunta Camille Cosby ei aio hakea avioeroa, koska hän haluaa välttyä miestään vastaan todistamiselta oikeudessa.

"Kiltti mies"

Vuoden 2014 lopulla Camille lähetti medialle miestään puolustavan tiedotteen.

– Mies, jonka tapasin ja johon rakastuin, on mies, jonka te kaikki olette saaneet tuntea hänen työnsä kautta. Hän on kiltti, antelias, hauska mies ja upea aviomies, isä ja ystävä, Camille Cosby totesi Daily Mirrorin mukaan.

Tähän mennessä yli 50 naista on väittänyt Cosbyn syyllistyneen ahdisteluun ja raiskauksiin. Koomikko on kiistänyt syytökset julkisuudessa. Moni epäillyistä tapauksista on tapahtunut vuosikymmeniä sitten ja näin ollen vanhentunut.

Cosbya seksuaalirikoksista syyttäneistä naisista 35 astui esiin kasvoillaan ja nimillään viime heinäkuussa julkaistussa The New York Magazinen artikkelissa.

Lue myös:

    Uusimmat