Spotify testaa uutta Duo-tilausmuotoa – tarjoaa selvää säästöä kahdelle käyttäjälle

Spotify testaa valituissa maissa uutta Premium Duo -tilausmuotoa, joka asettuu hinnaltaan Spotifyn nykyisen Premium-perustilauksen ja perhetilauksen väliin. Premium Duo -tilaus mahdollistaa Spotifyn käytön kahdelle käyttäjälle.

Premium Duo -tilauksen hinta testissä on 12,49 euroa. Perus-Premium maksaa 9,99 euroa kuukaudessa ja kuutta käyttäjää tukeva Perhe-Premium 14,99 euroa kuukaudessa.

Verrattuna perhetilaukseen uusi Premium Duo -tilaus on vajaat 17 prosenttia edullisempi.

Osana uutta tilausta on myös jaettu Duo Mix -soittolista, joka perustuu tilauksen molempien käyttäjien yhdistettyihin kuuntelutottumuksiin.

Spotifyn perhetilauksen tavoin Premium Duo -käyttäjien tulee palvelun ehtojen mukaan asua samassa osoitteessa. Spotify pyytää tilatessa nyt myös kertomaan tämän osoitteen.

Spotify testaa uutta Premium Duo -tilausta toistaiseksi Chilessä, Irlannissa, Kolumbiassa, Puolassa ja Tanskassa. Jos testi osoittaa Premium Duo -tilauksen Spotifyn kannalta tuottoisaksi, voidaan sen odottaa tulevan myöhemmin laajemmin saataville.

Spotifyta voi käyttää myös ilmaiseksi. Maksulliset tilaukset mahdollistavat kuunneltavien kappaleiden vapaan valinnan myös Spotifyn mobiilisovelluksissa, poistavat kuuntelun keskeyttävät ja muut mainokset ja tuovat tuen musiikin lataamiselle kuunneltavaksi offline-tilassa sekä paremmalle äänenlaadulle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja