Sportin peräsimestä lähtöpassit saanut valmentaja vaikuttui Kärpät-kollegansa hienoista sanoista – "Jääkiekkoperhe on näyttänyt vahvuutensa"

Sportin päävalmentajan paikalta lauantaina sivuun siirretty Ari-Pekka Pajuluoma on saanut laajalti tukea vaikean ajan keskeltä niin kollegoiltaan kuin muiltakin ihmisiltä.

Pajuluoma sai lähtöpassit Sportin päävalmentajan paikalta lauantaina, kun seura palkkasi hänen tilalleen kokeneen Risto Dufvan. Viime kaudesta lähtien Sportin päävalmentajana toimineen Pajuluoman johdolla seura putosi alkukaudella koko SM-liigan viimeiseksi.

Pajuluoma avasi tuntojaan lauantai-iltana Twitter-tilillään. 43-vuotias valmentaja sai myös upeaa tukea Kärpissä valmentavalta kollegaltaan Mikko Mannerilta, joka antoi hienolla tavalla tukensa Pajuluomalle vaikean tilanteen edessä. Pajuluoma on saanut tsemppaavia yhteydenottoja myös muiltakin tahoilta, mikä on tehnyt häneen suuren vaikutuksen.

– Kyllä se on niin, että Pohjanmaalla ei potkita maassa makaavaa. Kiitos siitä. Jääkiekkoperhe on myös näyttänyt vahvuutensa Mamban (Mannerin) johdolla ja kiitos siitä, Pajuluoma kiittää Twitter-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat