Kärppien päävalmentajalta upea ele potkut saaneelle ex-liigaluotsille – ”Jos tarvitset apua”

Vaasan Sport tiedotti tänään vaihtavansa päävalmentajaa, kun se siirsi syrjään tehtävää hoitaneen Ari-Pekka Pajuluoman. Hänen korvaajaksi saapuu Risto Dufva.

Sport päätyi ratkaisuun heikosti sujuneen alkukauden jälkeen. Vaasalaisseura on tällä hetkellä sarjataulukossa viimeisenä.

Taulukon toisessa olevan Kärppien leiristä nähtiin sangen upea ele lauantain kierroksen jälkipuinnin yhteydessä. Kärppien päävalmentaja Mikko Manner otti aivan erikseen puheenvuoron Ässät-pelin lehdistötilaisuudessa.

– Haluan vielä sanoa tähän, että kuulin päivällä omasta näkökulmastani katsottuna ikäviä uutisia Vaasasta. Hyvä ystäväni Ari-Pekka ”Maukka” Pajuluoma on erotettu Sportin päävalmentajan toimesta. Se on ihan normaalia huippu-urheilua. Haluan vain sanoa Maukalle, että sain itsekin sieltä kenkää kymmenkunta vuotta sitten, kun en ollut vielä riittävän hyvä valmentaja. Siitä vasta alkoi mun valmentajuus, Manner aloitti ja lähetti kohdistetun viestin:

– Mä oon sun tukena ja ystävänä. Jos tarvitset apua, niin täällä on aina yksi mies, joka joutaa, Manner viestitti Pajuluomalle.

Manner viittasi omilla potkuillaan kauteen 2007-08, jolloin hän toimi Sportin päävalmentajana. Hänet korvattiin Juhani Tammisella.

Viime vuosien aikana Manner on tehnyt kovaa jälkeä Oulussa. Tämän lisäksi hän on toiminut myös A-maajoukkueessa Leijonien apuvalmentajana.  

Lue myös:

    Uusimmat