Sport murjottiin – Risto Dufva vihjaili omistaan: "Joku on käsittänyt jotain väärin"

Lehdistötilaisuus: Tappara - Sport 6:39
Sportin ja Tapparan päävalmentajat Risto Dufva ja Jussi Tapola antoivat kuuntelemisen arvoiset kommenttinsa ottelun jälkeen.

Vaasan Sportin päävalmentaja Risto Dufva ei pahemmin kehunut omiaan Tapparalle jääkiekon SM-liigassa vieraissa kärsityn 1–7-murskatappion jälkeen.

Dufva ruoti ottelua suorasukaisesti, mutta pohti myös sen vaikutusta, että Sport kävi viikonloppuna kaksi kovaa, voittomaalikilpailuihin venynyttä ottelua Jukureita ja Ässiä vastaan.

12. SM-liigassa majailevan Sportin viime aikojen trendi on yhtä kaikki ollut karu: seitsemän tappiota yhdeksästä viime pelistä.

Seuraavaksi vaasalaiset suuntaavat Itä-Suomeen, jossa vastassa on ensin perjantaina Kouvolassa KooKoo ja sen jälkeen lauantaina Lappeenrannassa SaiPa. Lisäksi seuraava viikko alkaa idässä, kun tiistaina Sport vierailee Jukurien kotiluolassa Mikkelissä.

Dufvalta haettiin lehdistötilaisuudessa vastausta sitä kautta, että pelaajilla mahtaa olla vastuunoton paikka Itä-Suomen kierrokselle lähdettäessä.

– Tietenkin aina on pelaajilla, mutta kaikki tässä kantavat oman sektorinsa vastuuta. Kyllä meidänkin pitää miettiä, millä keinoilla me saadaan se kireys takaisin, mikä meillä ihan muutama päivä sitten oli. Joku on käsittänyt jotain väärin, Dufva sanoi vihjailevasti.

Kuuntele Dufvan ja Tapparan päävalmentajan Jussi Tapolan kommentit ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat