Pekka Virta pettyi joukkoihinsa – vihjasi edessä olevista seuran sisäisistä keskusteluista

Lehdistötilaisuus: Jukurit - Lukko 4:25
Päävalmentajat Pekka Virta ja Marko Kauppinen kommentoivat Jukurien ja Lukon välisen ottelun antia.

Rauman Lukon päävalmentaja Pekka Virta aikoi käydä suojattiensa kanssa kriittisiä keskusteluita Jukureille jääkiekon SM-liigassa kärsityn 0–4-tappion jälkeen.

Sarjan peräpäässä ollut Jukurit yllätti sarjakakkosen kotonaan tylyin lukemin. Simon Stransky vei kauden avausmaalillaan mikkeliläiset toisessa erässä johtoon, ja Jukurit iski kolmannessa erässä vielä kolmesti. Kahdesti reppua heilutti Joachim Rohdin.

– Jukurit oli kaikessa parempi. 4–0 on meille turhan hyvät numerot, olisi voinut yhtä hyvin olla vähän enemmänkin. Emme päässeet maalipaikoille tänään. Maalivahti (Oskari Setänen) pelasti aika monta kaverin maalia, Virta ruoti lehdistötilaisuudessa.

Virta käänsi puheen tämä jälkeen henkiseen puoleen altavastaajan nujerrettua vastaansanomattomasti selkeän ennakkosuosikin. 

– Ennen kaikkea mentaalipuolella on määrätyt lainalaisuudet, miten näihin asioihin suhtaudutaan ja mikä on vaade, jos halutaan jotain joskus voittaa tai miksi joskus vähän aikaa jotain voitetaan. Se on sellaista ymmärrystä, mitä pitää käydä joukkueen ja seuran sisällä lisää läpi, Virta selvitti.

– Mitä ääneen sanotaan ei välttämättä tarkoita sitä, mitä kukin sisällään miettii. Kaikennäköinen haihattelu, ylimielisyys ja sen tyyppiset ajatukset ja ratkaisut vaikuttavat joukkueen läheisyydessä siihen, miten yksilö alitajuisesti ajattelee.

Kuuntele myös Jukurien päävalmentajan Marko Kauppisen kommentit ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat