Spice Girlsin Mel B julkaisi tyrmäävän bikinikuvan – fanien huomio keskittyi aivan muuhun

Spice Girls tekee paluun! 0:45
Spice Girlsin paluusta keikkalavoille uutisoitiin viime marraskuussa.

Mel B on kovassa bikinikunnossa.

Pian keikkalavoille palaavan Spice Girls -yhtyeen Mel B julkaisi Instagram-tilillään kuvan, joka sai fanit hullaantumaan.

Mel B poseeraa leopardikuvioisissa bikineissä ja näyttää voitonmerkkiä. Tyylin täydentävät leopardikuvioiset sandaalit. Kuvasta huomaa, että 43-vuotias laulaja on erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa.

– Päivän tyyli: leopardikuviota kaikkialla, Mel B kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuva on kerännyt runsaasti ylistäviä kommentteja. Esimerkiksi huippumalli Heidi Klum on kommentoinut vain rivin liekkiemojeja.

Kommenttien joukossa oli myös runsaasti ihmettelyä ja kysymyksiä, miksi Mel B ei osallistunut Spice Girlsin kiertueen harjoituksiin. Geri Horner, Mel C ja Emma Bunton suuntasivat maanantaina studiolle Lontooseen harjoittelemaan, mutta Mel B ei ollut heidän joukossaan.  

Kesäkuussa alkavan kiertueen pelättiin olevan vaarassa sen jälkeen, kun Mel B paljasti harrastaneensa kerran seksiä Geri Hornerin kanssa. Paljastuksen epäiltiin suututtaneen Horner, mutta Emma Bunton vakuutti myöhemmin kaiken olevan kunnossa, ja että kiertue toteutuu suunnitellusti.

Bunton antoi vastauksen myös siihen, miksei Mel B osallistunut harjoituksiin. Buntonin mukaan Mel B on kotonaan Los Angelesissa lastensa ja muiden velvollisuuksien vuoksi.

– Käytämme FaceTimea ja hän opettelee samoja asioita. Hän tulee tänne muutaman viikon kuluttua, sitten harjoittelemme kaikki yhdessä, Bunton kertoi.

Lähde:Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat