Spice Girls -tähdet murtuivat musikaalin floppaamisesta

Spice Girls -musikaali Viva Forever! on kärsinyt yleisökadosta ja sen loput esitykset Lontoon Piccadilly-teatterissa perutaan 29. kesäkuuta alkaen.

Tosi-tv:n kautta tähtiin ponnistavasta tyttöbändistä kertovassa musikaalissa esitetään Spice Girlsin hittejä kuten Wannabe ja Spice Up Your Life. Kriitikoilta esitys on saanut surkeaa palautetta.

– Rakastamme teitä kaikkia, mikä sokki. Olen murtunut, Geri Halliwell kirjoitti Twitterissä muille Spice Girls -bändin jäsenille ja musikaalin tilille.

– Olen todella murheissani siitä, että meidän hieno show ei saa enää jatkua. Haluan kiittää kaikkia faneja tuesta, Emma Bunton puolestaan avautuu.

Myös Melanie Cjatkaa samalla linjalla ja Melanie B yhtyy hänen sanoihinsa jakamalla twiitin eteenpäin.

– Olen täysin murtunut siitä, että hieno musikaalimme tuli tiensä päähän. Haluan kiittää kaikkia musikaalin teossa mukana olleita, kiitos että teitte siitä niin hienon.

Victoria Beckham ei ole kommentoinut musikaalin päättymistä. Bändi on antanut tuntemuksistaan myös yleisen tiedotteen:

– Kiitämme musikaalin henkilökuntaa ja faneja kaikesta tuesta. Vaikka musikaalin näytökset eivät jatkukaan, olemme iloissamme siitä, että tuhannet fanit ehtivät nähdä sen ja pitää hauskaa kanssamme.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat