Mainos

"Sosiaalinen media voi olla kauhea paikka" – nyt puhuu Youtube-tähti ja opastaa vanhempia ymmärtämään nuorten some-käyttöä paremmin

2:16

Youtube-tähti Ilona Ylikorpi kertoo MTV:n haastattelussa, mitä asioita vanhemmat eivät nuorten sosiaalisen median käytössä ymmärrä ja miten aihe kannattaa ottaa nuoren kannsa puheeksi. Katso nuoren tubettajan vinkit videolta!

Tubettaja Ilona Ylikorpi kertoo olleensa vasta 13-vuotias, kun hän ensimmäisen kerran aloitti sosiaalisen median käytön julkaisemalla kuvia itsestään Instagramiin. Youtubeen Ilona tutustui jo pian sen jälkeen, kun hän aloitti kuvaamaan videoita itsestään palveluun ystävänsä kanssa.

Vuoden ajan nyt 19-vuotiaalla naisella on ollut oma Youtube-kanavansa, jossa hän käsittelee erilaisia Lifestyle-aiheita, kuten muotia, meikkejä ja matkustelua. Nykyään Ilonalla on jo yli satatuhatta seuraajaa Youtubessa sekä yli kaksisataatuhatta Instagramissa.

Sosiaalisen mediasta on kasvanut nuorten keskuudessa suuri ilmiö, jota vanhemmat sukupolvet eivät välttämättä täysin ymmärrä. Oman lapsen some-käyttäytyminen voi aiheuttaa vanhemmille huolta. Mitä silloin kannattaa tehdä?

Katso videolta Ilonan neuvot siihen, miten sosiaalisen median käyttö kannattaa ottaa lapsen tai nuoren kanssa puheeksi. Missä menee normaalin huolehtimisen ja kyttämisen raja?

Mitä tarkoittaa streak, hastag tai vloggaaja? Nämä 15 somesanaa täytyy tietää nyt

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.