Sosiaalinen media sekosi Robert Taylorista – näin Lionel Messin järisyttävä vaikutus näkyy

Huuhkaja-hyökkääjä Robert Taylor loistaa Messin rinnalla – nähdäänkö pian kesän seuraava jättisiirto? 7:44
Huuhkaja-hyökkääjä Robert Taylor loistaa Messin rinnalla

Inter Miamin Robert Taylorin nimi nousi kaikkien huulille, kun hän toimi Lionel Messin tutkaparina Yhdysvaltojen Leagues Cup -turnauksen ottelussa Atlanta Unitedia vastaan. Taylorin suoritukset ovat myös noteerattu sosiaalisessa mediassa, sillä suomalaisen Instagram-seuraajien määrä on kasvanut järkyttävää tahtia.

Vielä kuukausi sitten Taylorilla oli Instagramissa reilut 10 000 seuraajaa. Kuluneen kuukauden aikana määrä on kasvanut yli 47 tuhannella eli vajaat 450 prosenttia. Lukema on nyt reilut 58 000. Suurin osa näistä seuraajista on tullut viimeisen viikon aikana. Kasvua on reilut 46 000.

Viimeisen vuorokauden aikana kasvua on tullut yli 26 000 seuraajan verran eli lähes päivässä Taylorin seuraajien määrä on tuplaantunut. Messi jakoi ottelun jälkeen yhteiskuvan Taylorista ja hänestä. Kyseinen kuva on kerännyt jo yli 7,5 miljoonaa tykkäystä. 

Inter Miami voitti ottelun 4-0 . Messi viimeisteli kaksi ensimmäistä osumaa, joista toiseen Taylor antoi syötön. Kolmas ja neljäs maali olivat Taylorin käsialaa. Niistä jälkimmäiseen syötön antoi Messi. 

Messi ja Taylor jakavat nyt kahden pelatun ottelun jälkeen turnauksen maalipörssin kärkipaikan. Molemmilla on tilillään kolme osumaa. Inter Miami voitti lohkonsa voitettuaan Atlantan lisäksi meksikolaisen Cruz Azulin. Miamin turnaus jatkuu 2.-4. elokuuta pudotuspelivaiheessa.

Lue myös:

    Uusimmat