Lionel Messi näytti Cristiano Ronaldolle hauista somessa – uusi urheilumaailman ennätys on tosiasia

5:23
Tulosruutu 11. heinäkuuta: Lionel Messi juhli Argentiinan kanssa Copa American mestaruutta.

Jalkapallotähti Lionel Messi on tehnyt uuden urheilumaailman ennätyksen julkaisullaan Instagramissa. 

Argentiinalaistaituri Messin viikon takainen kuva Etelä-Amerikan maajoukkueturnaus Copa American voittopokaalin kanssa on nimittäin saavuttanut 20,1 miljoonaa tykkäystä. Espanjalaislehti Marca kertoo sen olevan uusi ennätys urheiluaiheisissa Instagram-julkaisuissa.

– Mitä kaunista hulluutta! Tämä on uskomatonta, kiitos Jumala! Me olemme mestareita! Messi hehkutti julkaisussaan, jossa hän poseeraa paidattomana pystin kanssa.

Mestaruus oli aiemmin olympiakultaa 2008 voittaneelle Messille jalkapallon merkittävissä arvokilpailuissa ensimmäinen.

Aiemmin urheilumaailman Instagram-tykkäysennätystä piti hallussaan Messin arkkivihollinen Cristiano Ronaldo. Hän on saavuttanut 19,8 miljoonaa tykkäystä viime syksyn tribuutillaan menehtyneelle jalkapallolegenda Diego Maradonalle

Messin julkaisua enemmän tykkäyksiä Instagramissa on ylipäätään historian saatossa kerännyt vain viisi postausta. Näiden joukossa ovat muun muassa Billie Eilishin ja Ariana Granden julkaisut sekä Instagram-tykkäysten maailmanennätykseen oikeuttanut kuva kananmunasta. Tammikuussa 2019 julkaistu munakuva on saanut peräti 55,2 miljoonaa tykkäystä.

Vaikka Messi ohitti Ronaldon Instagramissa tykkäysennätyksellään, seuraajien määrässä argentiinalainen on portugalilaista reilusti jäljessä. Ronaldolla on Instagramissa 315 miljoonaa seuraajaa, Messillä 233 miljoonaa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja