Lionel Messi ja Huuhkajat-laituri pistivät huiman show'n pystyyn – uusi tutkapari heilutti verkkoja komealla tahdilla

Huuhkaja-hyökkääjä Robert Taylor loistaa Messin rinnalla – nähdäänkö pian kesän seuraava jättisiirto? 7:44
Huuhkaja-hyökkääjä Robert Taylor loistaa Messin rinnalla

Inter Miamin suomalainen laitahyökkääjä Robert Taylor ja supertähti Lionel Messi olivat huippuiskussa, kun Inter Miami murjoi Atlanta Unitedin 4–0-lukemin Leagues Cupin ottelussa.

Messi ja Taylor iskivät kumpikin kaksi maalia Atlantan verkkoon ja syöttivät yhden toistensa osumista.

Toisen ottelunsa Miamissa pelannut Messi jatkoi siitä, mihin debyytissään jäi, kun hän avasi maalihanat jo ottelun 8. peliminuutilla.

Tovia myöhemmin Taylor löysi tarkalla matalalla keskityksellään Messin boksista ja argentiinalaisella supertähdellä oli helppo työ ujuttaa pallo takakulmaan.

Taylor sai komeasta syötöstään puhtia ja seuraavaksi olikin hänen vuoronsa juhlia maalia. Suomalainen täräytti pallon upealla tavalla verkkoon vain minuutteja ennen taukoa.

Taylor ja Messi kruunasivat iltansa heti toisen jakson alkuminuuteilla, kun Messi vapautti syötöllään Taylorin laidasta läpi. Taylorin viimeistely oli laadukas ja pallo vieri tarkasti tolpan kautta sisään.