Lionel Messi sai MLS:n suomalaistähden puhkeamaan kukkaan – "Jos joku olisi muutama vuosi sitten sanonut…"

Huuhkaja-hyökkääjä Robert Taylor loistaa Messin rinnalla – nähdäänkö pian kesän seuraava jättisiirto? 7:44
Huuhkaja-hyökkääjä Robert Taylor loistaa Messin rinnalla

MLS-seura Inter Miamin suomalaistähti Robert Taylor hehkuttaa vuolaasti uutta tutkapariaan Lionel Messiä.

Messi ja Taylor tekivät yhdessä tuhoisaa jälkeä Atlanta Unitedia vastaan pelatussa Leagues Cupin ottelussa. Messi ja Taylor löivät kumpikin pöytään tehot 2+1, kun Inter Miami pääsi juhlimaan 4-0-voittoa.

Messi on pelannut uudessa seurassaan nyt kaksi ottelua ja maaliverkko on heilunut jo kolmesti. Supertähden saapuminen Miamiin on saanut Taylorin onnelliseksi. Suomalainen ylistääkin vuolaasti uutta seuratoveriaan.

– Kaikki näkevät, mitä hän tekee. Hän voi tehdä pallon kanssa mitä vain. Hän pitää sitä ahtaissa väleissä ja tekee aina oikeita ratkaisuja. Kun hänellä on pallo, yritän joka kerta päästä linjan taakse. Useimmiten hän löytää jonkun joukkuetoverimme tekemässä juoksua. Hän tuo niin paljon laatua joukkueeseemme, Taylor hehkuttaa Mirrorin mukaan.

– Hän on maailman paras pelaaja. Tätä hän tekee. On unelmien täyttymys pelata hänen kanssaan.

Messin saapuminen Miamiin on saanut Taylorin aivan uudenlaiseen lentoon. Taylor on iskenyt Messin pelaamien kahden otteluiden aikana kolme täysosumaa. Joukkuetoveritkin ovat huomanneet Taylorin puhjenneen viime päivinä kukkaan Messin saapumisen myötä.

– Hän on niin juonikas. Hän antaa muille pelaajille mahdollisuuden kukoistaa. Esimerkiksi olemme nähneet Robert Taylorin tekevän enemmän maaleja. Näemme paljon enemmän luovuutta hyökkäyspelissämme. Hän on niin hyvä, että tekee joukkuetovereistaan parempia, Miami-vahti Drake Callender sanoo MLS:n sivuilla.

– Olemme aina tienneet, että Robertilla on potentiaalia. Ehkä me tarvitsimme Messin tuomaan sen esiin, puolustaja DeAndre Yedlin sanoo Sun Sentinel -lehdelle.

Inter Miami on häärinyt viime viikkoina aktiivisesti siirtomarkkinoilla, ja Messin lisäksi haaviin ovat tarttuneet myös Sergio Busquets ja Jordi Alba.

Maailmantähtien saapuminen joukkueeseen on ollut Taylorille unelmien täyttymys.

– Jos joku olisi sanonut minulle muutama vuosi sitten, että pelaan tulevaisuudessa Sergio Busquetsin ja Messin kanssa, olisin nauranut heille päin naamaa, Taylor toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat