Lionel Messi julkaisi kuvan suomalaisesta tutkaparistaan – jättimedioilta sataa nyt ennennäkemätöntä huomiota

Huuhkaja-hyökkääjä Robert Taylor loistaa Messin rinnalla – nähdäänkö pian kesän seuraava jättisiirto? 7:44
Huuhkaja-hyökkääjä Robert Taylor loistaa Messin rinnalla

Inter Miamin Lionel Messi ja Robert Taylor muodostivat tehokkaan tutkaparin joukkueen Leagues Cupin ottelussa. Kaksikon yhteispeli sai laajalti huomiota mediassa.

Taylor ja Messi iskivät kaksi maalia mieheen ja tarjoilivat myös toisilleen yhden maaliin johtaneen syötön muodostaen ottelussa todella tehokkaan ja vaarallisen duon.

Ottelun jälkeen Messi julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan ottelusta. Yhdessä kuvassa Taylor ja Messi juhlivat maalia iloisesti yhdessä. Messin julkaisema kuva on kerännyt jo 6,5 miljoonaa tykkäystä.

Kaksikon hienot otteet heräsivät laajalti huomiota urheilumediassa. Muun muassa B/R Football, ESPN ja Sportscenter hehkuttivat vuolaasti Taylorin ja Messin yhteispeliä.

– Leo Messi: 2 maalia, 1 syöttö. Robert Taylor: 2 maalia, 1 syöttö. Uusi tutkapari, B/R Football kirjoittaa Twitter-julkaisussaan.

Tilastointiin perustuva OptaJack-tili kertoi myös mielenkiintoisen tilastofaktan Messistä ja Taylorista. Messi ja Taylor ovat Inter Miamin seurahistorian ensimmäinen duo, jonka molemmat osapuolet ovat onnistuneet tekemään useamman maalin samassa ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat