Sosiaalinen media oli viedä Selena Gomezin hengen – luopui tileistään kolme vuotta sitten: "Se on pelastanut henkeni"

2:27
MTV Uutisten erikoishaastattelussa nähtiin kesällä Selena Gomez ja Steve Martin.

Selena Gomez ei ole hallinnoinut sosiaalisen median tilejään kolmeen vuoteen.

Näyttelijä-laulaja Selena Gomez on sosiaalisen median seuratuimpia henkilöitä.

Supertähdellä on vaikuttavat 268 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, 65,2 miljoonaa seuraajaa Twitterissä, 36,3 miljoonaa seuraajaa TikTokissa ja 29,9 miljoonaa tilaajaa YouTubessa.

Yllättävää lienee kuitenkin se, ettei Gomezin omasta puhelimesta löydy lainkaan kyseisiä sovelluksia eikä hän julkaise itse omia päivityksiään. Itseasiassa hän ei ole tehnyt niin kolmeen vuoteen.

– Teen kaikki sosiaalisen median julkaisut assistenttini kautta. Laitan hänelle julkaisujen tekstit viestillä, hetkellisesti Instagramin seuratuimpanakin henkilönä ollut Gomez kertoo.

Syy sosiaalisesta mediasta luopumiselle löytyy Gomezin mielenterveydestä, joka on parantunut huomattavasti sosiaalisen median jättämisen jälkeen. 

– Se on valtavan merkittävä osa sitä, miksi minusta tuntuu, että olen ollut näin terve. Olen täysin tietämätön siitä, mitä popkulttuurissa tapahtuu tällä hetkellä ja se tekee minut todella onnelliseksi. Se on todella pelastanut henkeni.

Laulaja kuitenkin toteaa, ettei hänen toimintansa miellytä kaikkia tahoja, esimerkiksi hänen kaikkia fanejaan. 

Gomezin mukaan sosiaalinen media toi hänen elämäänsä jatkuvasti liikaa informaatiota, jonka lisäksi hän sortui monen muun tavoin vertaamaan itseään muihin. Lisäksi tähden elämää, tekoja ja sanoja arvostellaan päivittäin miljoonien ihmisten toimesta. Kyseisen toiminnan seuraaminen tuntui Gomezille ylitsepääsemättömältä.

– Mietin sitä, että miksi tekisin näin, kun en saa siitä mitään. Mikään ei anna minulle elämää, laulaja muistelee.

Alun perin Gomez suunnitteli profiiliensa poistamista kokonaan, mutta hänen taustatiiminsä suostutteli tämän säästämään profiilit, vaikkei hän itse niitä hallinoikaan.

– Olen iloinen siitä, etten poistanutkaan niitä. Se on mainio tapa pysyä yhteydessä maailmaan ja samalla voin elää iloisena tietäen, että elän itselleni täysin rehellistä ja aitoa elämää, hän tiivistää.

Selena Gomez nousi julkisuuteen lapsitähtenä näytellessään Barney ja ystävät -sarjassa sekä muissa useissa Disney Channel -kanavalla nähdyissä tuotannoissa.

Lähde: E!News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja