Huippulaulaja Selena Gomez ja komedialegenda Steve Martin MTV:n erikoishaastattelussa – kaksikko paljasti, miten Suomi ja uutuussarja liittyvät toisiinsa

Uutussarja Only murders in the Building julkaistaan – sarjan tähdet Selena Gomez ja Steve Martin MTV:n haastattelussa 2:27
Katso Selena Gomezin ja Steve Martinin MTV:lle antama haastattelu!

Selena Gomez ja Steve Martin tähdittävät uutuussarjaa sekä kameran edessä että sen takana.

Maailman seuratuimpiin laulajiin kuuluva Selena Gomez ja komediakonkari Steve Martin tähdittävät ja tuottavat Disney+ -palvelussa julkaistavaa Only Murders in the Building -sarjaa. MTV Uutiset sai kaksikon erikoishaastatteluun uutuussarjan tienoilta.

Komediaa ja rikostutkintaa yhdistävä sarjaa kuvattiin koronapandemian aikana viisi kuukautta. Kuvausprosessi oli luonnollisesti poikkeuksellinen.

– Pidimme oikeat etäisyydet  ja varmistimme, että kaikki noudattivat ohjeita. Se oli kuitenkin vähän outoa, sillä kuvauksissa olemme tottuneet näkemään muita ihmisiä, Gomez kertoo MTV Uutisille.

Gomez on totuttu näkemään erityisesti kameran edessä ja suurilla areenoilla. Tällä kertaa hän työskenteli myös kameran takana.

– Olen tehnyt muutamia projekteja aikaisemmin tuottajana. Sain olla osana tätä ja se oli erittäin jännittävää. Yleisesti ottaen rakastan tarinoiden kertomista, Gomez selventää.

Martin tunnetaan useista komediashow'sta sekä elokuvista. Pääroolia hän ei ole kuitenkaan tehnyt koskaan aikaisemmin tv-sarjassa.

– Ainut ero elokuvan ja tv-sarjan kuvaamisessa oli se, että valaistus saadaan vaihdettua nopeasti. Nyt jotakin voidaan valaista viidessä minuutissa, kun ennen siihen meni kaksi tuntia, Martin kertoo.

Kuvausten poikkeuksellisuudesta kertoo myös se, että maskien vuoksi koko tuotantotiimin kasvot eivät tulleet tutuiksi. 

– Kuvausten lopussa otimme yhteiskuvan, jolloin kaikki laskivat kasvomaskinsa puoleksi minuutiksi. Se oli kuin olisin nähnyt 100 ihmistä ensi kertaa, joita en ollut koskaan nähnyt ja joiden kanssa olit työskennellyt viisi kuukautta. Se oli outoa, Martin muistelee.

Vaikka Suomi ei ole maana kaksikolle tutuimmasta päästä, on tietty taiteenala tehnyt erityisesti Martiniin vaikutuksen. Katso ylläolevalta videolta, mitä Martin ja Gomez toteavat Suomesta!

Only Murders In The Building seuraa toisilleen ventovierasta kolmikkoa (Steve Martin, Martin Short ja Selena Gomez), joille true crime -tarinat ovat pakkomielle. Yhtäkkiä he huomaavat olevansa itse osa tarinaa, kun New Yorkin Upper West Sidessa sijaitsevassa asuinkerrostalossa tapahtuu järkyttävä kuolemantapaus. Kolmikko epäilee murhaa ja käyttää tarkkaa tietämystään true crime -viihteestä totuuden selvittämiseksi. Nauhoittaessaan rikospodcastia tapauksen tiimoilta, kolmikko paljastaa kerrostaloon liittyvän salaisuuksien vyyhdin, joka ulottuu vuosien taakse.

Sarjan traileri on nähtävissä täältä. 

Only Murders in the Building alkaa Disney+ -palvelussa 31. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat