Laulaja Demi Lovato kertoo rajuista huumekokemuksistaan uutuusdokumentissa: "Minulla oli kolme halvausta ja sydänkohtaus"

1:28
Demi Lovato kertoi yliannostuksesta vuonna 2018.

Demi Lovato kertoo rajusta elämänkokemuksestaan uudessa dokumenttisarjassa.

Kovia kokenut laulaja Demi Lovato julkaisee YouTubessa maaliskuussa neliosaisen Dancing With the Devil -dokumenttisarjan, jossa hän käy läpi kokemuksiaan huumeriippuvaisena ja sen vaikutuksista elämään.

Tulevasta sarjasta julkaistiin pieni maistiainen, jossa nähdään Lovaton elämänkäänteistä kohtauksia. Videolla kerrotaan Lovaton vuoden 2018 romahduksesta, mikä johti huumeiden yliannostukseen. Katso video artikkelin alta!

– Minulla oli kolme halvausta ja sydänkohtaus. Lääkärini sanoivat, että minulla on 5-10 minuuttia (elin)aikaa, Lovato kertoo.

Trailerissa annetaan ymmärtää, että laulaja ylitti rajan. Klipissä vihjataan heroiinin käyttöön.

Tulevassa dokumentissa Lovaton lisäksi pääsevät ääneen myös hänen läheisensä sekä musiikoita, kuten Christina Aguilera, sekä Elton John.

Trailerissa myös kerrotaan Lovaton kihlauksesta, joka päättyi eroon vain muutaman kuukauden jälkeen.

Lovato kiidätettiin sairaalaan 24. heinäkuuta vuonna 2018 sen jälkeen, kun hänet löydettiin tajuttomana kotoaan Los Angelesista. Hän oli ottanut yliannostuksen huumausainetta. Kahden viikon sairaalahoidon jälkeen Lovato hakeutui vieroitukseen.

Lovato pääsi vieroituksesta kolmen kuukauden kuluttua, ja on sen jälkeen tehnyt lujasti töitä saadakseen elämänsä taas raiteilleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja