Mainos

Sonera SmartTrustin toimitusjohtaja vaihtuu

Soneran tytäryhtiön Sonera SmartTrustin toimitusjohtaja vaihtuu. Tähän asti yhtiötä luotsannut Harri Vatanen siirtyy vastaamaan Sonera-konsernin ns. Enabling Technologies -liiketoiminnasta. Vatasen tilalle SmartTrustin vt. toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön operatiivisesta liiketoiminnasta vastaava johtaja Björn Gustavsson.

Gustavssonin nimitys tuli voimaan heti tänään. Sekä Vatanen että Gustavsson raportoivat suoraan Soneran toimitusjohtajalle Kaj-Erik Relanderille. Relanderin mukaan toimitusjohtajan vaihdossa on kysymys normaalista talon sisäisestä tehtäväkierrosta. Siitä oli sovittu jo aikaisemmin, mutta aikataulua nopeutettiin "muutamista inhimillisistä syistä johtuen".

Syyt liittyvät hänen mukaansa ihmisten henkilökohtaisiin elämäntilanteisiin, eivät liiketoimintaan.

-Kaikki mitä on aiemmin kerrottu SmartTrustin strategioihin tai tavoitteisiin liittyen, on edelleen voimassa, Relander sanoi. SmartTrustin uusi toimitusjohtaja on tarkoitus valita muutaman kuukauden kuluessa.

-Sekä sisäisiä että ulkoisia kandidaatteja on, joista Gustavsson on varmasti yksi, Relander sanoi. Soneran Enabling Technologies -toiminnan tavoitteena on kehittää kehittää Soneralle lisää SmartTrustin tyyppisiä uusia toimintoja.

Relanderin mukaan SmartTrustin kasvu muutamassa vuodessa pienestä innovatiivisesta yksiköstä monen sadan henkilön yritykseksi on hyvä esimerkki siitä, mitä mahdollisuuksia alalla on olemassa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.