Somevaikuttajan voimaannuttavat kuvat levittävät tärkeää sanomaa astetta erikoisemmalla tavalla: ”Tämä on niin tärkeää”

Moni hakee somesta inspiraatiota –"inspokuvien"vaikutus usein aivan päinvastainen 2:38
Sosiaalinen media on läsnä jo aamukahvilla, työmatkalla, lounaalla ja illan lopuksi kotisohvalla. Moni hakee somesta inspiraatiota, mutta oikeasti "inspokuvien" vaikutus usein aivan päinvastainen.

Kehopositiivisuus on ollut suosittu aate jo pitkään. Monet Instagram-vaikuttajat ovat omistaneet tilinsä kehopositiivisuuden levittämiseen. Eräs vaikuttaja on löytänyt hieman erikoisemman tavan levittää sanomaansa.

Somevaikuttaja Danae Mercer kirjoittaa ja editoi selkäänsä voimaannuttavia lauseita levittääkseen kehopositiivisuuden sanomaa.

Kuvat ovat nousseet lyhyessä ajassa suureen suosioon. Esimerkiksi tammikuun alussa julkaistussa kuvassa on noin 3000 tykkäystä, kun taas tuoreimmissa kuvissa on jo 20-30 tuhatta tykkääjää. Danaen tiliä seuraa yli 408 000 henkilöä. Kuvista kertoo Popsugar.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kommenteissa naista kiitellään voimakkaista julkaisuistaan. Danae kirjottaa kuviensa yhteyteen myös pitkiä tekstejä, joissa hän puhuu kehopositiivisuuden ja itsensä hyväksymisen puolesta.

– Tämä kuvateksti on uskomaton ja täysin totta!! Kiitos, että jaat tämän, erään kuvan kommenteissa hehkutetaan.

– Tämä on niin tärkeää! Kiitos, että jaat kokemuksiasi, Instagramissa kiitellään.

Danae demonstroi tilillään myös sitä, miten paljon kuvissa ja sosiaalisessa mediassa voi huijata. Hän paljastaa monet kikat, joita vaikuttajat käyttävät halutessaan näyttää kuvissaan virheettömän timmeiltä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Instagram-tilin lisäksi Danaella on YouTube-kanava, jossa hän puhuu muun muassa syömishäiriöistä ja kehopositiivisuudesta.

Lue myös:

    Uusimmat