Somessa muistellaan menehtynyttä toimittaja Perttu Häkkistä: "Rakas ystävä, kollega ja työtoveri on poissa"

2:11

Julkisuudesta tunnetut henkilöt surevat äkillisesti menehtynyttä Ylen toimittajaa Perttu Häkkistä sosiaalisessa mediassa.

VIDEO: Flow kunnioitti Perttu Häkkisen muistoa hiljaisella hetkellä

Yleisradion toimittaja, muusikko ja kirjailija Perttu Häkkinen kuoli 39-vuotiaana tapaturmassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Yle kertoi Häkkisen kuolemasta verkkosivuillaan. Myös Häkkisen lähipiiri vahvisti tiedon kuolemasta MTV Uutisille.

Julkisuudesta tunnetut henkilöt reagoivat sosiaalisessa mediassa kuultuaan miehen kuolemasta. Toimittaja ja tv-kasvo Maria Veitola muisti ystäväänsä ja työkaveria radio Helsingin, sekä Maria!-ohjelman ajoilta.

– Perttu Häkkinen, rakas ystävä, kollega ja työtoveri on poissa. Perttu oli harvinaisen sivistynyt, sydämellinen ja avarakatseinen ihminen, joka auttoi aina, kun kysyin apua. Viimeksi tänä kesänä, Veitola kirjoittaa Instagram-kuvan yhteydessä.

Toimittaja Tuomas Enbuske kertoo Häkkisen olleen ainoita, jotka tajusivat humaanista päihdepolitiikasta, hänen keväällä tekemän Jari Sillanpään kohuhaastattelun aikana.


– Perttu Häkkinen oli silloinkin harvoja, joka tajusi mitä on humaani päihdepolitiikka. Häkkinen ei koskaan moralisoinut, vaan häntä kiinnosti todellisuus sellaisena kuin se on. Ei sellaisena, minkälaisena sen toivoisimme olevan, Enbuske kirjoittaa Instagramissa.

Ylellä Häkkinen työskenteli muun muassa Radio Puheella, jossa hänellä on ollut omaa nimeään kantava puheohjelma, ja YleX-kanavalla.

Myös artisti Maija Vilkkumaa julkaisi Twiitin miehen muistolle.

– Ihan hirveää. En tuntenut Häkkistä mutta olen kuunnellut jokaisen hänen ohjelmansa. Voimia läheisille suuressa surussa.

Taiteilijanimeä Randy Barracuda käyttänyt Häkkinen oli musiikkipiireissä tunnettu myös vuonna 1998 perustetusta elektronisen musiikin yhtyeestä nimeltä Imatran Voima, joka esiintyi viimeksi Helsingin Flow-festivaaleilla perjantaina.

Räppärinä tunnettu Paleface kirjoitti myös miehestä Instagramissa.

– Rip Perttu Häkkinen (1979-2018).

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja