Mainos

Someriita päättyi puukotukseen – Louis Vuittonin malli tuomittiin murhasta

Brittiläinen malli George Koh tuomittiin mallikollegansa Harry Uzokan murhasta. 

Englantilaiset mallit George Koh, 24, ja Harry Uzoka, 25, ajautuivat tämän vuoden alussa kiivaaseen riitaan sosiaalisessa mediassa. Kohtalokas välikohtaus tapahtui tammikuussa. 

Syyttäjien mukaan muun muassa Louis Vuittonille työskennellyt Koh oli kateellinen Uzokalle, joka oli suuressa nosteessa muotibisneksessä saatuaan mallisopimuksen Premier Model Managementille sekä toimittuaan mallina Zaralle ja GQ:lle. Uzoka oli myös saanut hiljattain elokuvaroolin ja oli läheinen ystävä huippumalli Jourdan Dunnin kanssa. 

Ennen kuolemaansa Uzoka kutsui Kohia teennäiseksi ja pyysi tätä lopettamaan itsensä kopioimisen.  

– Ole sanomatta nimeäni, se on niin yksinkertaista, en ole koskaan puhunut sinusta pahaa millään tavalla, joten tämä on hullua, Uzoka oli kirjoittanut Kohille. 

Kaksikko päätti selvittää erimielisyytensä kasvotusten sen jälkeen, kun Koh väitti harrastaneensa seksiä Uzokan mallityttöystävä Ruby Campbellin kanssa.

– Koh väitti tuntevansa Uzokan hyvin ja väitti harrastaneensa seksiä Uzokan tyttöystävän kanssa, mikä oli syy siihen miksi he eivät enää puhuneet, syyttäjä kertoi oikeudessa maanantaina 13. elokuuta. 

– Missä olet, tulen sinne ja voimme tapella, tuo ystäväsi mukanasi, Koh viestitti Uzokalle välikohtauksen iltana. 

Uzoka vastasi Kohille kertomalla paikan, jossa kaksikko voisi tavata. 

Kun miehet kohtasivat sovitussa paikassa Lontoossa, Uzoka joutui Kohin ja tämän ystävien jahtaamaksi, joka tallentui lähistön valvontakameroihin. 

Uzokaa, joka toi mukanaan tappeluun käsipainotangon, puukotettiin kolmesti ja hän kuoli jalkakäytävälle kotinsa eteen. 

Koh kertoi tuomarille kantaneensa veistä mukanaan itsepuolustusta varten. Mallin lisäksi myös kaksi hänen ystäväänsä, Jonathan Okigbo, 24, sekä Merse Dikanda, 24, ketkä olivat mukana tapaamassa Uzokaa, tuomittiin. 

Sekä Koh että Dikanda, jolla kummallakin oli mukana viidakkoveitsi tappelua varten, tuomittiin murhasta. Okigbo, joka ei ollut aseistettu, tuomittiin taposta. 

Lähde: People

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja