Tämä tilanne oli liikaa Yhdysvaltojen Masked Singerissa – tähtikoomikko poistui kuvauksista, kun hahmon takaa paljastui kohupoliitikko: "Minulle riitti"

Ken Jeong lähti painelemaan Masked Singerista kun hahmon takaa paljastui Rudy Giuliani 0:25
Ken Jeong lähti painelemaan Masked Singerista kun hahmon takaa paljastui Rudy Giuliani

Ken Jeong osoitti näyttävästi mieltään Yhdysvaltojen Masked Singer -ohjelmassa, kun maskin takaa paljastui republikaanipoliitikko Rudy Giuliani.

Yhdysvaltojen Masked Singer -ohjelmassa nähtiin kuluvalla viikolla dramaattinen tilanne, kun Jack in the Box -hahmon takaa ilmestyi yllättävä henkilö. Maskin poistamisen jälkeen selvisi, että puvun sisällä oli republikaanipoliitikko ja New Yorkin entinen pormestari Rudy Giuliani, joka on toiminut ex-presidentti Donald Trumpin asianajajana. 

Giuliani on marinoitunut kohuissa. Vuonna 2020 koomikko Sacha Baron Cohen huijasi Giuliania kuuluisalla tavalla Borat-elokuvan jatko-osan kuvauksissa. Elokuvaankin päätyneessä kohtauksessa nähtiin Giuliani sekä 24-vuotias näyttelijä Maria Bakalova, joka esitti Boratin 15-vuotiasta tytärtä Tutaria. Kohtauksessa Tutar haastatteli konservatiivisen televisiotoimittajan elkein New Yorkin entistä pormestaria Giuliania hotellihuoneessa.

Haastattelutilanne päättyi siihen, että kaksikko suuntasi viskilasien kera makuuhuoneeseen, jossa Giuliani sanoo Bakalovan esittämälle Tutarille, että tämä voi "antaa hänelle puhelinnumeronsa ja osoitteensa" jonka jälkeen hän käy makuulle sängylle käsi housuissaan. Lopulta Cohenin esittämä Borat saapuu paikalle keskeyttämään tilanteen huutamalla Giulianille "Hän on 15-vuotias, hän on liian vanha sinulle".

Masked Singerin paljastus sai useat paikalla olleista selkeästi hämilleen, mutta voimakkaimmin tilanteeseen reagoi ohjelman etsivänä toimiva, muun muassa Kauhea kankkunen -elokuvista tunnettu näyttelijä-koomikko Ken Jeong

Paljastuksen jälkeen Jeong, jonka ilme oli täynnä järkytystä ja inhoa, poistui paikalta kesken Giulianin viimeisen lauluesityksen. 

– Minulle riitti, Jeong totesi ennen poistumistaan studiosta.

Jeongin lisäksi myös toinen ohjelman etsivä laulaja Robin Thicke poistui niin ikään kuvauksista, mutta lähteiden mukaan syynä Thicken poistumiselle ei ollut varsinaisesti Giuliani. Peoplen mukaan Thicke poistui varmistaakseen, että Jeong, joka on hänen läheinen ystävänsä, oli kunnossa.

Kaksi muuta etsivää, näyttelijä Jenny McCarthy ja laulaja Nicole Scherzinger pysyivät paikoillaan ja nousivat tanssimaan Giulianin esityksen ajaksi. 

Giuliani itse kertoi lavalla ohjelman juontaja Nick Cannonille halunneensa osallistua ohjelmaan, sillä "se vaikutti hauskalta idealta", kertoo Vulture

– En saa usein pitää hauskaa, Giuliani totesi Cannonille. 

Lähteiden mukaan Jeong piti Giulianin mukana oloa ohjelmassa epäkunnioittavana päätöksenä. 

– Ken tunsi olonsa epäkunnioitetuksi ja oli raivostunut nähdessään, että Rudy oli maskin takana, sen takia hän poistui paikalta. Hän ei kertakaikkiaan pystynyt peittelemään tunteitaan, lähde kertoo. 

Jeong on koulutukseltaan lääkäri ja työskennellyt ammatissa useita vuosia Los Angelesissa. Nykyään näyttelijänä ja koomikkona tunnettu Jeong on kritisoinut julkisuudessa paljon Yhdysvaltojen edellisen, presidentti Trumpin hallituksen toimia, erityisesti koronapandemian suhteen ja syyttänyt republikaanipoliitikkoja jopa vaarallisen disinformaation levittämisestä koronaviruksesta. 

– Jonkun, joka auttoi levittämään väärää tietoa ja kyseenalaistamaan vaaliemme ja demokratiamme oikeellisuuden, esiintyminen hänen ohjelmassaan sai hänet raivostumaan, lähde jatkaa.

Ken Jeong ei ole kommentoinut poistumistaan ohjelman kuvauksista.

Katso yllä olevalta videolta tilanne, jolloin Ken Jeong päätti osoittaa mieltään poistumalla Masked Singer -kuvauksista Rudy Giulianin paljastuksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat