Somen suloisin joulukalenteri? Pertti Perseilevän "perillinen" Jussi avaa luukut suvereenisti

Somekoira Jussi – Tavallisen totinen poika: "Joulukalenterista paljastui mustikkapiimää, eikä ollut edes piimäntai!" 0:34
Katso videolta, miten joulukalenterin luukkujen avaaminen sujuu somejulkkiskoira Jussilta!

Suuren yleisön somesuosikki Pertti Perseilevä -labradorinnoutaja jätti perinnöksi perheen nuoremmalle labbikselle ilmiselvästi vinkit sosiaalisen median sisältöjen tuottamiseksi, sillä nyt Tavallisen totinen poika Jussi ihastuttaa omilla kanavillaan kansaa joulukalenterillaan.

Kun Pertti Perseilevä labradorinnoutaja menehtyi lokakuussa 2022, oli somessa hetken aikaa suurisieluisen labradorin mentävä aukko. Sitten Pertin itseoikeutettu "perillinen" Jussi Tavallisen totinen poika alkoi ihastuttaa Pertinkin faneja omilla Instagram- ja Facebook-tileillään.

– Jussilla ei ole mitään julkaisukalenteria tai somesuunnitelmaa, vaan kaikki päivitykset vain juolahtavat noutajamaisesti mieleen ja sitten ne toteutetaan, kertoo Jussin nahkafatsi ja assistentti Torsti Nieminen.

– Pertin kanssa se somen päivittäminen alkoi oikeasti käydä jo kovasta työstä loppuaikoina, kun Facebookilla ja Instagramilla oli yhteensä reilut satatuhatta erittäin aktiivista seuraajaa.

Jussilla seuraajia on kahdella eri kanavallaan yhteensä tällä hetkellä noin 50 000. 

Joulukuussa Jussi on ihastuttanut seuraajiaan, milläs muullakaan kuin joulukalenterilla.

Mitä kaikkea Jussin joulukalenterista paljastuukaan? Katso jutun yllä olevalta videolta!

– Suosikkiluukku on tähän mennessä tainnut olla itsenäisyyspäivän mustikkapiimä. Piimän päälle teimme siniristin mustikoista ja Jussi nautiskeli siitä ensin piimän lohkoittain ja sitten viimeisenä marjat.

– Jussi kyllä tykkää mustikoista. Syksyisin marjametsällä se vetelee siitä poimurin edestä kaikki suuhunsa niin, ettei meille nahkoille oikein tahdo jäädä kerättävää, Torsti naurahtaa.

Tuoko Joulupukki tullessaan uuden morsiamen?

Joululahjatoiveista Torsti ja Jussi eivät ole vielä ehtineet keskustelemaan, mutta Torstilla on vahva arvaus Jussin toiveesta.

Pertillä ja Jussilla oli yhteinen tyttöystävä Neiti Jenny Nallio (pehmolelu). Tai no se oli kyllä Pertin tyttöystävä, mutta Jussi vähän omi sitä välillä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Pojat sitten suorittivat Nalliolle kasvojen kohotusleikkauksen mielestään. Minusta se näytti ennemmin lobotomialta. No sen seurauksena Jenny lähti sitten Pertin mukaan yläilmaisiin ja Jussille jäi Jennyn tarve. 

– Jospa Nallion serkkutyttö saataisiin meille tuossa joulun tietämillä sitten. Se voisi olla aika kova juttu, mutta eihän Joulupukista aina tiedä, Torsti pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat