Somehaasteessa lopetetaan hiusten peseminen – nyt jaetaan kuvia lopputuloksesta: "Haluan kaikkien tuntemieni ihmisten kokeilevan tätä"

Nämä ongelmat ymmärtää vain ihminen, jolla on paksut hiukset 0:55
Kun astut suihkuun, joudut odottamaan, että hiuksesi kastuvat... Nämä ongelmat ymmärtää vain ihminen, jolla on paksut hiukset!

Instagramissa leviää haaste, jossa hiuksia ei pestä sampoolla. Kuvat paljastavat, miltä pesemättömät hiukset näyttävät seitsemän päivän tai viiden viikon jälkeen.

Koronakaranteeni on saanut monet muuttamaan rutiinejaan. Nyt Instagramissa leviää haaste, jossa hiusten peseminen jätetään toiseen kertaan, kertoo The Sun.

Osanottajat jakavat kuvia hashtagilla #nohairwashchallenge, suomeksi "hiusten pesemättömyyshaaste". Moni on päätynyt testaamaan haastetta voidakseen pidentää hiusten pesuväliä. Usein tämä kuitenkin vaatii lyhytaikaista rasvaisten hiusten kestämistä.

Kuusi päivää pesemättä hiuksia. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kahdeksan päivää pesemättä hiuksia. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Haluan vakavissaan kaikkien tuntemieni ihmisten kokeilevan..."

Instagramissa esimerkiksi käyttäjä Trish on ottanut osaa haasteeseen.

– Haluan vakavissaan kaikkien tuntemieni ihmisten kokeilevan sampootonta metodia. Pesin viimeksi hiukseni sampoolla ja hoitoaineella maaliskuun 30. päivä, eivätkä hiukseni koskaan ole näyttäneet paremmilta, Trish kehui toukokuun kuudes päivä.

– Kuka on kuullut hiusten kouluttamisesta? Viikko sitten minä en ollut kuullut siitä. Sanonpa vain, vau, tämä muuttaa kaiken, hiuksiaan viikon pesemättä ollut Marlee Fleming puolestaan kuvailee.

Trish yli viiden viikon pesemättömyyden jälkeen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Marlee, seitsemän päivää pesemättä hiuksia. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat