Mainos

Sokkipäätös: Ensitreffit alttarilla -pari jatkaa suhdetta ystävinä – asuivat yhdessä alle viikon

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa häitään tanssineiden Marin ja Petrin yhteinen arki alkaa kankeasti.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen arkensa alttarilta.

Tiistaina 3. lokakuuta nähtävässä jaksossa ohjelmassa naimisiin menneet Mari ja Petri puntaroivat tuoreen avoliittonsa toimivuutta. Petri muutti Marin luokse, mutta parin erilaiset elämänrytmit tuottivat vaikeuksia jo muutaman päivän jälkeen.

Petri harmittelee jaksossa stressin ja kuumuuden aiheuttamaa levottomuutta. Myös parin keskustelukulttuuri kaipaisi tuuletusta.

– Toivoisin, että kommunikaatiomme paranisi. Kumpaakin tuntuu ärsyttävän enemmän tai vähemmän toistemme kommentit, vaikka toinen ei tarkoittaisi sanoa mitään ikävää, Petri puntaroi jaksossa.

Lopulta pari päättää muuttaa erilleen ja ottaa askelia taaksepäin suhteessa. He kertovat asiantuntija Elina Tanskaselle jatkavansa suhdetta ystävinä. Tanskanen kuitenkin sanoo, että hänen toiveensa parin tulevaisuudesta elää yhä. 

Katso artikkelin yläosasta parin keskustelu Elina Tanskasen kanssa.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.