Näin Tanssii Tähtien Kanssa -tuotannossa päätetään, kuka valmentaa ketäkin tähtioppilasta

Tällaisissa tilanteissa TTK-tuomari Jukka Haapalainen on miettinyt tehneensä pisteiden antamisessa virhearvion 1:10
Katso videolta, millaisissa tilanteissa Jukka Haapalainen on tehnyt TTK-tähtioppilaiden suhteen arviointivirheen.

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Jukka Haapalainen ja 16. kauden uudet tanssinopettajat Valtteri Palin ja Henri Tanner vierailivat Huomenta Suomessa. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma palaa jälleen ihastuttamaan katsojia 3. syyskuuta alkaen 16. kauden merkeissä. Mukaan hyppää kaksi uutta tanssinopettajaa Valtteri Palin ja Henri Tanner. Yhteensä matkassa on mukana 11 tanssinopettajaa. 

Tannerilla on kilpatanssitaustaa parisenkymmentä vuotta ja Palinilla puolestaan 12 vuotta. Uudet opettajat malttoivat paljastaa jonkin verran tulevan kauden oppilaistaan Huomenta Suomessa 10. elokuuta. 

– Upea henkilö, Tanner kuvaili. 

– Upea, monipuolinen ja tyylikäs, Palin jatkoi. 

TTK:n tuomariston puheenjohtaja Jukka Haapalainen kertoi Huomenta Suomessa, miten ylipäätään päätetään, kuka tanssinopettaja valmentaa ketäkin tähtioppilasta. 

– Casting toimii koko vuoden ja alkaa heti edellisen kauden loputtua. Monet ehdottavat itseään tai jollain tulee työryhmässä hyvä tyyppi mieleen. Katsotaan, millaisen opettajakaartin saamme aikaan, ja kuka kenellekin sopii parhaiten. Pituudet ja tällaiset pitäisi natsata aika hyvin. Monet myös pyytävät tiettyä tähtiopettajaa, Haapalainen kertoi. 

Haapalainen myös paljasti tähtioppilaat, jotka ovat jääneet hänelle kaikista eniten mieleen aiemmilta kausilta. 

Anna-Maija Tuokko on jäänyt erittäin voimakkaasti mieleen. Hän oli upea eläytyjä oikeastaan kaikessa, mihin hän lähti. Laura Malmivaara, molemmat tietenkin näyttelijöitä. He pystyvät tuomaan siihen aina jotakin syvempää sisältöä. Toki näyttelijyys ei välttämättä takaa sitä. Viivi Pumpanen osasi aivan kaiken, Haapalainen kertoi. 

Alla olevalla videolla uudet tanssinopettajat Henri Tanner ja Valtteri Palin kertovat, millainen on unelmavalmennettava.

Uudet TTK-tanssinopettajat paljastavat, millaisia ovat heidän tulevat tähtioppilaansa 11:21
Katso TTK-tuomari Jukka Haapalaisen ja uusien tanssinopettajien Henri Tannerin ja Valtteri Palinin koko haastattelu tästä!

Tähtioppilaat paljastetaan tänään klo 13.30 suorassa lähetyksessä MTV Uutiset Livessä. Lähetystä voit seurata alta. 

MTV Uutiset Live Logo LIVE
Voit seurata TTK-tähtioppilaiden julkistusta tästä klo 13.30 alkaen.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 16. kausi starttaa 3. syyskuuta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. 

Lue myös:

    Uusimmat