Sointu Borg jakoi otoksia remontin keskeltä – kertoi projektista MTV:lle: "Ensiasuntoon on aika vaikeaa päästä kiinni"

Sointu Borg lähettää avopuolisolleen romanttisen vinkin 1:35
Katso myös: Videolla Sointu Borg lähettää romanttisen vinkin avopuolisolleen: "Jos hän kosisi..."

Sointu Borg ja Tomi Solonen remontoivat ensiasuntoaan.

Yrittäjä ja vuoden 2021 Diili-voittaja Sointu Borg kertoi helmikuussa Instagramissa, että hän ja hänen kumppaninsa, rap-artisti Solosena tunnettu Tomi Solonen ostivat yhdessä asunnon. Tuolloin Borg kertoi, että pariskuntaa odottaa kolmion täysremontointi.

Borg jakoi 7. huhtikuuta Instagram-tililleen kuvasarjan, johon on kuvia hänen ja Solosen remonttiprojektista. Postauksen ensimmäisessä kuvassa Borg ja Solonen poseeraavat iloisissa tunnelmissa.

– Rakastan sua. Yritän elää uudessa kodissa vähän siistimmin. Oon sotku-Liisa. Can’t help it. Tai oon kyllä pirun hyvä siivoon ja nautin siitä, mutta samaan tahtiin menee tavarat aina hujan hajan. Onneksi tulee oleen paljon kaappitilaa, mihin tunkee kaikki piiloon, Borg kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Borg kertoi taannoin MTV Uutisille hänen ja kumppaninsa asuntokaupoista sekä sen kylkiäisenä tulleesta remontista.

– Ostimme kolmion, ja nyt se remontoidaan kokonaan lattiasta kattoon. Kaikki ovat pelotelleet, että aika ja budjetti tulevat paukkumaan ja luultavasti pikku remonttiromahdukset tulee, hän nauroi.

Borg ei ole aikaisemmin remontoinut mitään, eikä aihealue ollut hänelle näin ollen ennestään tuttu. 

– Jouduin ihan googlettamaan, että kuka on urakoitsija ja mitä se tekee. Olemme tällä asteella. Siksi olenkin jakanut sitä somessa, hän sanoi.

Aiemmin pariskunta on asunut vuokralla. Borg on kertomansa mukaan kuullut ihmettelyjä siitä, että kyseessä on kaksikon ensimmäinen omistusasunto. 

– Minä sitten vähän herättelen, että siitä on tasan kolme vuotta, kun Diili alkoi ja katkaisin Kelan tuen. Sen ajan olen säästänyt asunnon käsirahaan. Ei ole mitään takauksia tai muita, hän huomautti.

– Ensiasuntoon on aika vaikeaa päästä kiinni. Tätäkin olen halunnut avata. Omistusasunto oli minulle tosi kaukainen unelma parikymppisenä pääkaupunkiseudulla. Täällä on ihan helvetin kallista, hän jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat