Sointu Borg ja Tomi Solonen ostivat ensimmäisen yhteisen kotinsa – edessä suuri urakka: "En tiedä remppaamisesta hevon helvettiä"

Sointu Borg lähettää avopuolisolleen romanttisen vinkin 1:35
Videolla Sointu Borg lähettää romanttisen vinkin avopuolisolleen: "Jos hän kosisi..."

Sointu Borg ja Tomi Solonen ostivat ikioman kodin.

Yrittäjä ja vuoden 2021 Diili-voittaja Sointu Borg kertoo Instagramissa, että hän ja hänen kumppaninsa, rap-artisti Solosena tunnettu Tomi Solonen ovat ostaneet yhdessä asunnon. Jakamassaan postauksessa Borg kertoo, että pariskuntaa odottavatkin nyt remonttihommat.

– Ostettiin ystävänpäivän kunniaksi meidän eka yhteinen koti. Edessä kolmion täysremontointi ja myönnettäköön, etten tiedä remppaamisesta hevon helvettiä. Edessä siis tapahtumarikas, jännittävä ja opettavainen kevät, Borg kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Borg kirjoittaa olevansa pienoisen kauhun keskellä myös todella innoissaan.

– Saadaan tästä sataprosenttisesti sen näköinen, kun halutaan. Tultiin kauppakirjojen teon jälkeen tänne hifisteleen ja tuijotteleen seiniä, hän raapustaa.

Borg pyytää seuraajiaan kommentoimaan, mitä nämä haluaisivat, että hän jakaa projektista someen. Postaus on kerännyt runsaasti kommentteja.

– Onnittelut! Sellaiset ennen ja jälkeen kuvat on aina kivoja. Tosin sillon jää näkemättä se mieletön työ, tuska, hampaiden kiristys, joka siinä välissä on! 

– Kaiken! Ennen ja jälkeen ja kesken matskua!

– Wow! Tuhannesti onnea kotiin! Ehdottomasti edistymisestä ja sisustuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat