Sointu Borg onnitteli räppärirakastaan Tomi Solosta koskettavasti – toivoo puolisolleen erityisesti yhtä asiaa

Sisarukset Topi ja Sointu Borg ihastuttivat Kultainen Venla -gaalassa – Topilla oli yllätys toimittajalle sekä kuvaajalle 6:25
Sointu ja Topi Borg ihastuttivat Kultainen Venla -gaalassa. Topilla oli kaikille toimittajille yllätys!

Sointu Borg onnitteli rap-artistirakastaan Tomi Solosta Instagramissa 30. tammikuuta tämän 40-vuotissyntymäpäivänä.

Yrittäjä Sointu Borgin kumppani, rap-artisti Solosena tunnettu Tomi Solonen täytti 30. tammikuuta 40 vuotta. Borg onnitteli rakastaan Instagramissa tämän syntymäpäivänä.

– Olet mun lemppari homo sapiens ikinä. Paranet vuosi vuodelta. Niin kuin viinit. Jos oisit viini, oisit raikas valkkari. Tai punkku, jossa on pirusti potkua. Ei vaan. Runot sikseen. Toivon, että elät vähintään toiset 40 vuotta lisää. Kanssasi on tosi kiva olla ja elää. Onnea rakas, Borg kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Solonen itse on päivittänyt syntymäpäivästään tunnelmia Instagramiin

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tänään on 40-vuotissynttärini! Edelleen menee 1000 rappusta tuosta vaan. Aamun aloitin 2 minuutin ja 22 sekunnin lankutuksella ja 25 punnerruksella. Oisin vetänyt enemmänkin, mutta en halunnut hikeä pintaan, sillä oltiin lähdössä Soinnun kanssa synttärisalaatille Kulmakonditoriaan. Edellisen pointti on se, että ikä on vaan numero, ja 40 tuntuu todella hyvältä! Mahtavaa, että olen saanut urheilun takaisin elämääni polvileikkauksen jälkeen, Solonen kirjoitti jakamiensa kuvien yhteyteen.

Borg ja Solonen ovat olleet yhdessä jo yli seitsemän vuotta. 

– Luuleekohan jengi, että olen naimisissa? Ei ole kosittu. Vink vink, jos Tomi katsot tätä, niin anna mennä vain. Ilman sormusta ja papereita voi elää, mutta olen miettinyt, kun olemme sen verta pitkään olleet, että jos hän kosisi, en kieltäytyisi, Borg kertoi ohjelmassa.

Solonen juontaa rap-artisti Kosolan ja dj Xmiehen kanssa Lyömättömät-freestylerap-show’ta lauantaisin YleX-radiokanavalla.

Borgin on voinut nähdä televisiossa muun muassa vuoden 2021 Diili-ohjelmassa, jonka hän voitti.

Lue myös:

    Uusimmat